Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nevykreslování grafiky u GTA 4


Marphy

Otázka

Cau lidi, mam problem, jen a jen u GTA se mi nevykresluje grafika, tak jak ma, textury jsou rozmazane( steny, asfalt) a pusobi to az nehezky, ve vetsi vzdalenosti jsou objekty spatne vykreslovanya v takovem sumu. Mam Lcd full HD ktery mam propojeny pres hdmi kabel do xboxu.hodnota kabelu 150 korun ae tim to neni, zkousel sem i ten od microsoftu. Gta na HDD mam taky pretahly takze tim to taky neni. Neni to nejakym nastavenim v xboxu popripade co a jak nastavit? na monitoru toho moc nastavit nejde. Na televizi v obyvaku jsem xbox zezacatku pripojil pres hdmi a ziral na grafiku, vse se vykreslovalo skvele a ostre,ale po pripojeni na Lcd to prestalo byt hezke. Kdyz to ted zkusim zas na TV tak je to obdobne jako na Lcd, tedy nepekne a nevykreslene. Xbox je s origo gta 4 a neflashnuty. diky za rady.

A je spravne , ze ikdyz je hra na hdd tak to po me chce pri spusteni DVD?

este jednou dik za rady! mejte se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mam neco podobnyho full hd monitor a vypada to jako na tomto obrazku nejvic to je vidět na stinech kdy okraje jsou jako by roztřepené (šum) taky HDMI kabel xbox mam par mesicu po reklamaci nova deska a mechanika a hrane z HDD myslim ze je to spíš hrou nez ze by odchazela grafika

GTA4_24_360.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

hosi mozna to bude znit blbe ale ta hra tak je optimalizovana proste to tak mam byt takze zadna graf. neodchazi proste gta4 je na prd udelana na obyc. telce to moc nepoznas ale na lcd jo proto sis toho driv nevsim je proste moc narocna i kdyz zbytecne moc na pc ji taky jen tak nekdo nerozjede na high detaily je to asi nejhur optimalizovana hra co muze byt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Je to mechanikou. Ne že by byla špatná, ale prostě nestíhá načítat hlavně při rychlejších akcích. To je problém u většiny xboxů. Já mám mechaniku Benq a problém s načítaním gta byl od začátku. Při rychlích průjezdech městem mizeli textury značek domů a nakonec i silnice takže hra byla nehratelná. Koupil jsem si hdd a když na něj hru nainstaluji běží úplně bez problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
GTA 4 je mrdka hra , zahrej si neco poradnyho....

Jinak si to nedovedu vysvetlit , problemy s tim ma vice lidi...

Zajímavé řešení problému :)...

Já mám mechaniku Samsuns ms-28, hru nemám nainstalovanou na HDD, ale textury se mi dočítají normálně.Je to normální?:DŘešilo se to tu už hodněkrát a stojím si pořád za svým, že problém bude v mechanice ... :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Před týdnem jsem si koupil nový xbox360 slim a mám u toho gta4 úplně stejný problém, přesně jak je na obrázku , nevím co mám dělat jestli reklamovat xbox. Nebo chyba je jinde? Hraju na full hd monitoru ale pochybuji že na to ma neaky vliv.Prosím o rady nevím co mám dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

GTA prostě takové je. není problém v xku ale ve hře. to kostrbatý zábradlí je úplně normální, takový jsou hrany skoro v každé 2 hře. problém gta je v dokreslování textur, takže třeba jedeš a najednou JEB a dokreslí se ti barak. pamatuju si ze když vyšlo gta tak na flashnutým xku bylo v pozdějších fázích nehratelný. ted mám slim RGH a zkoušel jsem to a přijde mi že textury už nedoskakujou, ale grafika už je hold nějaký ten pátek zastaralá. prostě to není jako mass effect 3 či max payne 3.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu