G3n3s!s Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nedávno sem založil jedno fórum, a potřebovali by jsme nějakou podporu, jedná se čistě o warez, takže c-f nijak nekonkuruje... Takže kdo se hlásí, že by chtěl bejt moderátor, sponzor, nebo prostě uploader? Doufám že tento topic není zakázaný ale myslím že ne, když tu neuvádím odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 a neni to o hubu dělat na warezovym foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@RKU- Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 já se hlsáim :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 a neni to o hubu dělat na warezovym foru? No, jak se to vezme, já tam mám jen minimum uploadů, ale mám v pravidlech, že lidi musí souhlasit s tím, že zodpovídají za své topicy, navíc ty uploady nejsou uložený na mím serveru BTW: vo hubu to maj ty co dělaj na czshare, rapidhsare, a další já se hlsáim :D :) napiš mi icq PM nebo moje 208015228 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 cus hlasim se take icq je 475379241 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Kdyžtak mi napiš PMko.Nějakej ten menší upload bych zvládl,moderování snad taky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Taky bych se hlásil na moderátora. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Pište na ICQ 208 015 228 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 refresh :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 hele, tak potřebuju hlavně uploadery, linkery, moderátory, a hlavně sponzory! Takže pište PM ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 cawec muzu bejt moderator?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jo, bud na icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 hlasim se na moderatora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 ja bych chtel taky neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Taky bych klidne delal moderatora, posli mi na PM link na forum pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Jenom bych chtěl podoknout, že rozjet forum je jak si docela náročné. Neni to jenom o tom nahodit phpbb a nemusim se o to starat. Najít dobrej SEO, reklamy, kvalita fora etc. :D 90% lidí začíná už předem prohranou hru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Celkem souhlasím ..... A zrovna když je to warez forum :) Chtělo by to něco co tu ještě není a pak je možnost prorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 negta neber,uz na jeden web se vysral-www.pspaz.cz,tam makam misto nej ja...buzna jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 jj dej sem link na forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 :P Nevysral,dal jsem mu svoje uploady jak jsme byli dohodnuti a s genesisem jsem se taky dohodl že nemůžu,protože dělám na svojem,které má budoucnost :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 budou tam i psp hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 no ja bych chtel byt modem a daval bych tam linky hlavne na pc hry atp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Kubo na PC sem moderator uz ja :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Hoďte sem link na forum :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 wareznet.tk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.