xxx Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nasel jsem toto chlazeni pro notas a chci se zeptat jestli to má smysl nebo nejake napady na podporu chlazeni xka (http://www.alza.cz/coolermaster-notepal-x2-d136952.htm) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Jakou mas verzi xboxu ? Jestli nakou novejsi myslim si ,ze chalzeni neni potreba vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Mam arcade ale tu starou bez HDMI a obcas se mi stane že GTA se proste sekne a nic musím vypnout a zapnout xko muže to byt prehratím? mám sice v zadu pridavny vetrak s tema 3 vetrackama ale nvm zdá se mi to horké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 loooooool a proč si nekoupíš přídavné chlazení přímo pro xko? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 to už mám ale nvm jestli je to uplne ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Doporučuju nehrát GTA IV na konzoly bez HDMI. Riskuješ vysoké riziko že ti půjde pěkně rychle do háje. GTA IV hodně zatěžuje graficky čip a nejen ten. PS: nevím jak by jsi chtěl tuhle podložku použít v praxi v Xbox360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak že bych xbox na nej položil tohle byl jen jedna s tech ktery tam byla videl jsem na netu už nejaky navod podložka ma v sobe vetracky odstranit uvnitr xka ten plech udelat dirky do plastu možna by to nebyla ani potreba No a to sekani? máte nekdo vysvetlení? muže to byt tím prehratím? a jestli máte nekdo zkusenost s chybou UNREADABLE DISC 1.CLEAR DISC a jeste cosi pise mi to Tomb raider a FIFA 10 mi nejde vubec zapnout jenom nacita a pak scerna obrazovka DIK moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 No a to sekani? máte nekdo vysvetlení? muže to byt tím prehratím? a jestli máte nekdo zkusenost s chybou UNREADABLE DISC 1.CLEAR DISC a jeste cosi pise mi to Tomb raider a FIFA 10 mi nejde vubec zapnout jenom nacita a pak scerna obrazovka DIK moc už jsem ti říkal že hraj GTA IV a rozluč se brzy se svím Xboxem. Přehřívá to grafický čip a další věci tak to si snad dokážeš vyvodit že se ti to přehřeje. Nedivím se že ti ostatní hry nejdou. Tyhle hodně starý Xka bez HDMI jdou pěkně rychle doháje. Není se čemu divit že se takhle chová. K té chybě to je snad logický co tam píšou ne? Vyčisti disk (zřejmě ho máš poškrábaný atd...) prostě to nečte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 mno s tím, že xko musí odejít a ještě k tomu rychle při hraní GTA.....zas to není tak horký, tak nepřeháněj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 mno s tím, že xko musí odejít a ještě k tomu rychle při hraní GTA.....zas to není tak horký, tak nepřeháněj :D no ale napomáhá tomu myslím pěkně, co jsem slyšel tak hodně Xboxů bez HDMI odešlo díky GTA IV xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ale...kámoš to měl a naprosto bez problémů.... myslíš nebo to víš? neplašil bych zbytečně lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ale...kámoš to měl a naprosto bez problémů.... myslíš nebo to víš? neplašil bych zbytečně lidi... vím, teda pokud to lidi nepsali jakože si to vymysleli. Ale konkrétně jednomu kámošovi se to odpálilo díky gtačku a vlastně i mě se dorazila díky GTA IV. Viz. moje poslední hraná hra :D //EDIT: a s tím že se při hraní GTA IV hodně zatěžuje grafika to je opravdu potvrzená věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 j souhlasim s ignitonem gta iv je super parba ale doporucuju teda hrat ji min protoze kdys se ti sekne obras tak se to doopravdy prehrejva myslim kdyby si ho chvili nechal jeste musteni se seklou grafikou tak za chvili ti svitej 2 cerveny pruhy jako prehrivani a resetnul bys xko a dost mozna by si mnel RROD ver mi mne se to stalo a xko mne tady lezi v krabice na reball gpu //edit1:sry doslomi trochu mimo misu jinak takhle ta podlozka je pekna blbost ja bych radsi investoval do vodniho chlazeni a muzes vygamovat dyl nez na elite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 vím, teda pokud to lidi nepsali jakože si to vymysleli. Ale konkrétně jednomu kámošovi se to odpálilo díky gtačku a vlastně i mě se dorazila díky GTA IV. Viz. moje poslední hraná hra :D//EDIT: a s tím že se při hraní GTA IV hodně zatěžuje grafika to je opravdu potvrzená věc... Když se xko má přehřát tak se prostě přehřeje a nemusí to být GTA4 muže to být v podstatě jakákoliv hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Když se xko má přehřát tak se prostě přehřeje a nemusí to být GTA4 muže to být v podstatě jakákoliv hra... to je jasný, ale on tu píše že se mu to u GTA IV seká. Já mu říkám že GTA IV jako jedna z mála her zatěžuje Xbox 360 více než je zdrávo. Nemluvím tu o všeobecných hrách ale konkrétně o GTA IV. Už se to tu blíží na OT. Pište k tématu. na otázku proč se mu GTA IV sekne byla zodpovězena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ehm a ty si jako myslíš že jiný hry Xko nezatěžují? Je víc her, s lepší grafikou než GTA IV. Já mám taky tu nejstarší verzi Core s chladičem Xfan cooler (dva vetraky vzadu navic) se pri nonstop parbe (dri dny) 5hod denne nezasekla ani jednou. Edit: jo no sry sem blbej. No asi to je přehříváním. RADA: kup si nějakej přídevnej větrák, používej Xko na stojáka, kdyžak ho podlož, neměj ho u topení atd xD, zkus profouknout chlazení. A nebo můžeš mít v háji DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ehm a ty si jako myslíš že jiný hry Xko nezatěžují? Je víc her, s lepší grafikou než GTA IV. Já mám taky tu nejstarší verzi Core s chladičem Xfan cooler (dva vetraky vzadu navic) se pri nonstop parbe (dri dny) 5hod denne nezasekla ani jednou. fajn, naposled odpovídám jinak vás hlásim za demenci a OT!!!!!!!!!!!! Odpovídám na otázku proč se mu to při GTA IV sekne. Doháje odpověděl jsem na otázku, o žádné jinou hru mu nejde. Ještě něco potřebuješ vysvětlit aby to tvuj miniaturní mozek pochopil? Už neodpovídám, nehodlám zase získat body down za to, že reaguju na demen*y tohohle typu co nechápou na co reaguju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 no me se treba ted stava že se mi i NFS SHIFT sekne vypnu zapnu a zase to jede a je to pokaždy jinak nevíte co stím? A k té chybe to DVD je naprosto ciste a píse to fifa10 mi píse open try zasek To znamena že jako nemužu hrat GTA a SHiFT mi to delá taky a žadne cervene svetílka mi neblikaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 poloz si xko me to pomohlo a kdyztak hDD protoze to asi nejsou originaly jestli jsou tak reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 No ted jsem paril forzu 3 a pohoda pak se to sekne ale pokažde na jinem miste vypnu zapnu a zase jedu Xko bez HDMI +coolerfan nutne potrebuju radu co stím ale treba hallo 3 to neudelá ani po 2h parení dík moc hraju z HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kings Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 To už bych si raději koupil novej Xbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxx Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Nejaka lepsí rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Tak jsem dneska mel prvni zasek :_( Protoze to zenu pres mechaniku diky banu.(Verze Falcon!) Jak je na tom Jasper ,kdyby jsem si do budoucna uz koupil Jaspera ??? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Zdravim.Uvazuji o koupi Jespera.Chtel jsem se zeptat,jak je to s prehrivanim teto verze a s potizemi Rrod??Nevim jestli bych nemel zakoupit jeste nejaky USB pridavny vetrak,jelikoz konzole bude na stojaka v polici a vzduch pujde jen zepredu...:(Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Nejsem si jistej ,ale nejde jsem u nekoho cetl,ze take dostal RROD na Jasperu.Tak me napada,ze vlastne cele M$ a cela jejich konzole je made in Smejd.Ja se tedka alespon pokusim celou konzoli rodelat a mechaniku dat mimo konzoli,at se to od ni nezahriva.(asi to stejne nepomuze).Vsechno diky zkurvenemu banu :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxx
Nasel jsem toto chlazeni pro notas a chci se zeptat jestli to má smysl nebo nejake napady na podporu chlazeni xka (http://www.alza.cz/coolermaster-notepal-x2-d136952.htm)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.