david279 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Nevíte co s tim jedna z variant je to převíst to do formátu jinýho ale to se mi moc nechce?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Najdeš to v nastavení PSP, jde tam přehodit že ti bude přehrávat jen wma a MP3 ne a nebo naopak .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david279 Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 jo ale chce to po mě přístup na internet takže sem se obával toho aby mi to neuplo na novej firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Recovery Menu/Registry Hack/Enable WMA player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 jj Recovery Menu/Registry Hack/Enable WMA player ale neboj se toho netu jen to zobrazi nejaky keci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Najdeš to v nastavení PSP, jde tam přehodit že ti bude přehrávat jen wma a MP3 ne a nebo naopak .. Jezis, co to kecas? Jde tam AKTIVOVAT WMA, to vsak neznamena, ze PSP pak nebude prehravac mp3! Bude prehravac mp3 + WMA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
david279
Nevíte co s tim jedna z variant je to převíst to do formátu jinýho ale to se mi moc nechce??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts