Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lips Number One Hits

Steel

Recommended Posts

mg piráte :D:P

Já si hru objednal ...teď má někdy přijít :love: sem zvědavej :lol: ...už se těšim až si zazpívám Rihannu :lol:

btw. hra obsahuje i 2 mikrofony se svetelnymi efekty a pohybovym senzorem :D a kery dyz nebudes mit je ti vypalena hra na dve veci xD :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...
Prominte nikde jsem nenasel odpoved ci neco podobneho na moji otazku jde ve hre lips dat jakoukoliv mp3 od PSH a Hugo Toxxxe po Kaju gottika??? nebo jak je to stim??:roll::roll:

Lips už mám několik dnů doma a musím říct že paráda:love: :D

Jinak samozřejmě...píchneš flashku do usb, najdes si v lips tu písničku a zpíváš...samozřejmě je to bez textu ale když znáš text tak v pohodě ;)

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Bohužel zatím ne:D možná pokud nějakej cz/sk hit microsoft prida na live tak si ho budes moci stahnout teda spis koupit za microsoft points ... btw. kazdej pátek vycházej novy "hity" na live :d;)

jinak ses odkazanej pouze na pisnicky (s textama) co sou primo v lips ...

jinak bez textu si samozrejme muzes zazpivat jakoukoliv tvoji mp3 :D

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

mel bych dotaz..

rad bych si do lips stahnul novy pisnicky a kdyz dam get music tak se mi jich tam obevi neco malo pres 100

.. tady v tomhle videu jich ma typek pres 2500 http://www.youtube.com/watch?v=hASCP9L5X2E&feature=channel_page

zkousel jsem menit locale v nastaveni ale to nepomohlo..

nerikejte ze uz ty pisnicky stahly z prodeje.. :(

dal bych se chtel zeptat jestli na to nakupovani musim mit gold ucet.. ale to uz je takova prkotina

diky ;)

Odkaz ke komentáři

mel bych dotaz..

rad bych si do lips stahnul novy pisnicky a kdyz dam get music tak se mi jich tam obevi neco malo pres 100

.. tady v tomhle videu jich ma typek pres 2500 http://www.youtube.com/watch?v=hASCP9L5X2E&feature=channel_page

zkousel jsem menit locale v nastaveni ale to nepomohlo..

nerikejte ze uz ty pisnicky stahly z prodeje.. :(

dal bych se chtel zeptat jestli na to nakupovani musim mit gold ucet.. ale to uz je takova prkotina

diky ;)

no zadne nestahli :D neboj :D ale tam jsou i pisnicky ktere si tam pridas sam (MP3) takze asi tak :roll:

Odkaz ke komentáři

jo ahaaa.. diky moc

mno ale koupit se jich teda da jen kolem te stovky? to je dost malo ne?

myslim ze jich tam je neczo okolo 160.. je to malo ae jako ja bych si tam treba skoro zadnou poradnou nevybral.. pockam na ten "datadisk".. ten vypada zatim slibne..

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych poradit jak mám zapojit mikrofony? Dělal jsem to podle návodu zapnul jsem je začaly blikat zeleně pak ještě jednou, ale pak už nereagovaly a xbox mikrofony nenajde.Mužete sem někdo napsat jak to mám správně zapojit, nebo jestli měl někdo podobný problém.

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
pro toho kdo někdy hrál lips, tak doporučuju tento nový díl, který přidává 40 nových písniček ty jsou o hodně lepší než kdy předtím ani žádný singstar v minulosti neměl tolik pro mě zajímavých písniček jako tento díl....

Ja stebou plne souhlasim je to lepsi.:D

Odkaz ke komentáři

Sorry za blbej dotaz, teď jsem si to přečetl v jiným vláknu :idea:

Příště budu víc hledat než se zeptám :cheesygrin:

Ahoj, prosimte kde jsi se docetl jestli to ma wave4 nebo ne? Me to totiz taky abgx nechce nejak precist, pise mi to same co tobe, tak potrebuju vedet jaky to je wave, nebo proc to nejde...Predem moc diky!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu