Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Koukal jsem ze tato hra je uz zde na forum ke stažení..Ale nevim jesli k ni potrebuju nejaky special mikrofony nebo jesli stačí headset co je k xku dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Listopad 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Co sem tak cetl vsude pisou ze fungujou jen Mic original dodavany s hrou. Zadny jiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 No tak v tom pripade nevim proc to sem lidi davaji ke stazeni xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 23, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Treba proto ze si nekdo nechce ponicit origo a pouzije radsi "zalohu" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Listopad 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2008 Tak kdyz si nechce ponicit origo tak si zkopiruje to origo a nemusi to tahat z netu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 mg piráte :D:P Já si hru objednal ...teď má někdy přijít :love: sem zvědavej :lol: ...už se těšim až si zazpívám Rihannu :lol: btw. hra obsahuje i 2 mikrofony se svetelnymi efekty a pohybovym senzorem :D a kery dyz nebudes mit je ti vypalena hra na dve veci xD :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 myslim ze je to docela v cenove relaci originalnich her . http://xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=317 1500,- neni tolik aby si to nekdo kdo chce byt "superstar" koupil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Prominte nikde jsem nenasel odpoved ci neco podobneho na moji otazku jde ve hre lips dat jakoukoliv mp3 od PSH a Hugo Toxxxe po Kaju gottika??? nebo jak je to stim??:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 Prominte nikde jsem nenasel odpoved ci neco podobneho na moji otazku jde ve hre lips dat jakoukoliv mp3 od PSH a Hugo Toxxxe po Kaju gottika??? nebo jak je to stim??:roll::roll: Lips už mám několik dnů doma a musím říct že paráda:love: :D Jinak samozřejmě...píchneš flashku do usb, najdes si v lips tu písničku a zpíváš...samozřejmě je to bez textu ale když znáš text tak v pohodě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 to jako tam nejsou slova a jen beat jestli chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2008 to jako tam nejsou slova a jen beat jestli chapu vidis jen jakoby vibrace tvyho hlasu ...;) jinak se kounkina youtube tak urco neco bude;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinoRS Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ahoj, daju sa do LIPS importovat ine songy ako z XBOX live? nejake slovenske alebo ceske, to by bolo celkom fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 myslim ze na xlive neni ani jeden cz nebo sk song jen muzes zpivat bez slov nazpamet jakykoliv song Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Bohužel zatím ne:D možná pokud nějakej cz/sk hit microsoft prida na live tak si ho budes moci stahnout teda spis koupit za microsoft points ... btw. kazdej pátek vycházej novy "hity" na live :d;) jinak ses odkazanej pouze na pisnicky (s textama) co sou primo v lips ... jinak bez textu si samozrejme muzes zazpivat jakoukoliv tvoji mp3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 mel bych dotaz.. rad bych si do lips stahnul novy pisnicky a kdyz dam get music tak se mi jich tam obevi neco malo pres 100 .. tady v tomhle videu jich ma typek pres 2500 http://www.youtube.com/watch?v=hASCP9L5X2E&feature=channel_page zkousel jsem menit locale v nastaveni ale to nepomohlo.. nerikejte ze uz ty pisnicky stahly z prodeje.. :( dal bych se chtel zeptat jestli na to nakupovani musim mit gold ucet.. ale to uz je takova prkotina diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 mel bych dotaz..rad bych si do lips stahnul novy pisnicky a kdyz dam get music tak se mi jich tam obevi neco malo pres 100 .. tady v tomhle videu jich ma typek pres 2500 http://www.youtube.com/watch?v=hASCP9L5X2E&feature=channel_page zkousel jsem menit locale v nastaveni ale to nepomohlo.. nerikejte ze uz ty pisnicky stahly z prodeje.. :( dal bych se chtel zeptat jestli na to nakupovani musim mit gold ucet.. ale to uz je takova prkotina diky ;) no zadne nestahli :D neboj :D ale tam jsou i pisnicky ktere si tam pridas sam (MP3) takze asi tak :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 jo ahaaa.. diky moc mno ale koupit se jich teda da jen kolem te stovky? to je dost malo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0x3r305 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 jo ahaaa.. diky mocmno ale koupit se jich teda da jen kolem te stovky? to je dost malo ne? myslim ze jich tam je neczo okolo 160.. je to malo ae jako ja bych si tam treba skoro zadnou poradnou nevybral.. pockam na ten "datadisk".. ten vypada zatim slibne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas_7 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Potřeboval bych poradit jak mám zapojit mikrofony? Dělal jsem to podle návodu zapnul jsem je začaly blikat zeleně pak ještě jednou, ale pak už nereagovaly a xbox mikrofony nenajde.Mužete sem někdo napsat jak to mám správně zapojit, nebo jestli měl někdo podobný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 pro toho kdo někdy hrál lips, tak doporučuju tento nový díl, který přidává 40 nových písniček ty jsou o hodně lepší než kdy předtím ani žádný singstar v minulosti neměl tolik pro mě zajímavých písniček jako tento díl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Mě ale abgx hlásí cosi zvláštního o tom, že PFI může být corrupted, nebo new wave never seen before. Co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 třeba protože je to wave 4 hra..novinka...po vypálení ti normálně nepůjde musíš použít activate iso disc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 pro toho kdo někdy hrál lips, tak doporučuju tento nový díl, který přidává 40 nových písniček ty jsou o hodně lepší než kdy předtím ani žádný singstar v minulosti neměl tolik pro mě zajímavých písniček jako tento díl.... Ja stebou plne souhlasim je to lepsi.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Sorry za blbej dotaz, teď jsem si to přečetl v jiným vláknu :idea: Příště budu víc hledat než se zeptám :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cervajz Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Sorry za blbej dotaz, teď jsem si to přečetl v jiným vláknu :idea:Příště budu víc hledat než se zeptám :cheesygrin: Ahoj, prosimte kde jsi se docetl jestli to ma wave4 nebo ne? Me to totiz taky abgx nechce nejak precist, pise mi to same co tobe, tak potrebuju vedet jaky to je wave, nebo proc to nejde...Predem moc diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.