Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Odesláno
Prominte nikde jsem nenasel odpoved ci neco podobneho na moji otazku jde ve hre lips dat jakoukoliv mp3 od PSH a Hugo Toxxxe po Kaju gottika??? nebo jak je to stim??:roll::roll:

Lips už mám několik dnů doma a musím říct že paráda:love: :D

Jinak samozřejmě...píchneš flashku do usb, najdes si v lips tu písničku a zpíváš...samozřejmě je to bez textu ale když znáš text tak v pohodě ;)

• 4 weeks later...
Odesláno

Bohužel zatím ne:D možná pokud nějakej cz/sk hit microsoft prida na live tak si ho budes moci stahnout teda spis koupit za microsoft points ... btw. kazdej pátek vycházej novy "hity" na live :d;)

jinak ses odkazanej pouze na pisnicky (s textama) co sou primo v lips ...

jinak bez textu si samozrejme muzes zazpivat jakoukoliv tvoji mp3 :D

• 6 months later...
Odesláno

mel bych dotaz..

rad bych si do lips stahnul novy pisnicky a kdyz dam get music tak se mi jich tam obevi neco malo pres 100

.. tady v tomhle videu jich ma typek pres 2500 http://www.youtube.com/watch?v=hASCP9L5X2E&feature=channel_page

zkousel jsem menit locale v nastaveni ale to nepomohlo..

nerikejte ze uz ty pisnicky stahly z prodeje.. :(

dal bych se chtel zeptat jestli na to nakupovani musim mit gold ucet.. ale to uz je takova prkotina

diky ;)

Odesláno
mel bych dotaz..

rad bych si do lips stahnul novy pisnicky a kdyz dam get music tak se mi jich tam obevi neco malo pres 100

.. tady v tomhle videu jich ma typek pres 2500 http://www.youtube.com/watch?v=hASCP9L5X2E&feature=channel_page

zkousel jsem menit locale v nastaveni ale to nepomohlo..

nerikejte ze uz ty pisnicky stahly z prodeje.. :(

dal bych se chtel zeptat jestli na to nakupovani musim mit gold ucet.. ale to uz je takova prkotina

diky ;)

no zadne nestahli :D neboj :D ale tam jsou i pisnicky ktere si tam pridas sam (MP3) takze asi tak :roll:

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu