jartoo Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 super hra, moc se mi libi, kamse to se*e na guitar a kytaru, tohle je mnphem vetsii zabava....jen pls, musim mit origo mikrofon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
syndicate Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 super hra, moc se mi libi, kamse to se*e na guitar a kytaru, tohle je mnphem vetsii zabava....jen pls, musim mit origo mikrofon? taky by me zajimalo....hlavne jestli by treba slo ze bych pouzil misto toho mikrofonu klasickej Xbox headset :) Edit : tak jsem si na to nasel odpoved http://console-forum.net/showthread.php?t=52554&highlight=lips Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Mám problém při vypínání hry. Když se vracím do dashboardu, tak xko zamrzne a v mechanice se cuká. Má někdo podobný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost333 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 mám problém s obtížností :roll:nejsem žádný zpěvák a osobně si myslím, že zpívám strašně, ale ve hře mám pořád vysoké skóre, trefuju se do výšek skoro celou písničku, hrál jsem singstar na playstationu a tam jsem na normal obtiznost byl rad kdyz sem udelal polovinu bodu, neporadite nekdo? nenasel jsem nikde nastaveni obtiznosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 I ♥ Lips :) To Ghost: Pokud vím,tak obtížnost nejde naastavit. Number One hits je nabitá opravdu skvělými a známými písněmi.Taky je sranda že hrajete za svojeho avatara :thumbup: A mám dotaz-jak se můžu přes jeden ovladač přihlásit na dva gamertagy?Vím,že když zvolím písěň tak tam je nabídka Assign Microphone nebo něco podobného,ale když to dám,nevím co dál...Snad poradíte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Co to zamrzání ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost333 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 x-tray*: ja si myslim, ze to jde jen se dvema ovladaci, nebo aspon tak jsem to udelal, vubec nevim, jak bych to udelal s jednim ovladacem, ta hra je celkove jakasi zmatena, mam asi nejnalehavejsi dotaz, protoze jestli na to neprijdu nebo to tam nebude, tak je ta hra uplne ke nicemu: nevite nekdo, jak nastavit pro dva mikraky VS mode a ne Coop? v prvnim lips to bylo jasne ale tady na to nemuzu prijit a bez toho to neni ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Normálně dej hru pro jednoho,a jakmile začne hrát píseň tak zatřepej s druhým mikofonem a on se ti do hry přidá.Co já vím tak je to stejné jako při normálním Lips :thumbup: Jinak s tou zmateností souhlasím,taky se mi to zdá dost nepřehledné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alert03 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nemate nekdo seznam pisnicek co je v tomhle pokracovnani?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Stačí napsat čtyři slova na google :) http://www.consolemonster.com/newspost.php?id=0000005791 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronada Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Zdravím vás , chci se zeptat .. Myslíte že tyto mikrofony http://www.alza.cz/hra-pro-xbox-360-d97713.htm jsou stejné jako u nové verze http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=420 nebo to je pouze na obrázku protože co já vím tak u této verze (té starší) byly ty starší mikráky .. Pokud by to bylo tak že u té starší verze jsou ty nové mikráky tak si dokoupím jen datadisk ale pokud sou tam staré tak si koupím jen ten datadisk s mikrákama .. Tak snad s tím někdo máte zkušenost .. dík .. A ještě se chci zeptat jaký je rozdíl mezi těmito verzemi ? ... http://www.alza.cz/xbox-360-lips:-number-one-hits-d128952.htm ... http://www.alza.cz/xbox-360-lips:-number-one-hits-d143028.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ted mají LIPS + 2mikrofony na xzone za 499...už to mám objednaný:_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Čau taky jsem si pořídil lips a chci zeptat jestli se někde dají stáhnout písničku zadarmo nebo jestli něldo nějaké nemáte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Dají se koupit za MS points (jedna je přibližně za 160) nebo cez USB nahrát do hry a zpívat...Ale to je celkem o ničem protože k tomu nejsou slova,takže vlastně jen zpíváš s mikrofonem v ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yxyxyx Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Taky uz mame objednano s p.a.c.e.m. lips :-) po 500kc z xzone, akce opravdu nevidana, za tyhle penize uz je to dobre cenove dostupne, to je vlastne 250 za jeden mikrofon a dalsi verze by se dali stahnout ""zalohy"" :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzcjo11 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 Zajímalo by mě jestli se písničky dají stáhnout jen přes live přímo z xboxu nebo jestli to jde stáhnout i přes flashku do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzcjo11 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Pomůže mi někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Pomůže mi někdo? Díky. Stahnout originalal songy s textem jde pouze z xbox live, z flashky ti to najde mp3 ale texty ne ;) a ze by byli nekde ke stazeni na netu songy s textama ktery by sis hodil na flashku nebo HDD tak to sem taky nevidel a kdyby jo tak by to tu uz urcite bylo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzcjo11 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 A ještě jeden dotaz. Otevřou se mi nějaký další písničky když budu dobrej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.