Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 prosim sehnal by mi nekdo cd-key pro toto?? na Rapidu to je ale namam ucet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 na netu sem četl že stačí do všech kolonek napsat A , a nebo když to patchnes na verzi 23b tak to cd key chtít nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Acka nejdou a jak to mam patchnout kdyz to chce key pri instalu skuste mi prosim stahnout toto a hodit nekam jinam http://rs375.rapidshare.com/files/86191018/Orange_Box.rar http://rs448.rapidshare.com/files/166921963/The_orange_Box.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 na netu sem četl že stačí do všech kolonek napsat A , a nebo když to patchnes na verzi 23b tak to cd key chtít nebudeto co ty rikas plati jen na counter strike 1.6 nonsteam necapu proc to davas do tohodle tématu a CD klic staci napsat google:The+orange+box+CD key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 hm tak mi ho najdi ty chytrej co myslis ze delam celej den????? a opakajuju ze na rapida nemam ucet a free je stale obsazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 co to placas free je volnej kazdou chvilku.... skuz si stahnout freerapid a ono se ti to stahne samo pochybuju ze celej den ti nejde FREE na rapidu ... jestli myslis the orange box na PC tak to ti pude asi tězko pokud to po tobe bude chtit CD klic na Steamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 tady to mas: http://www.multiupload.com/FUVALB3AHC nebo http://www.edisk.cz/stahni/77116/OB.rar_5.94MB.html nebo http://uloz.to/2865285/ob.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ne u nas ne ja nemam verejnou ip vis takze na jednu ip je tu asi 1000lidi tak se nediv ze neni volnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ne u nas ne ja nemam verejnou ip vis takze na jednu ip je tu asi 1000lidi tak se nediv ze neni volnejco myslis me taky nejde free stahuje moc lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 jinak sosneti si tento soft a jedete z rapidu porad,zadne cekani,namrskate frontu a rano je to stahle :) http://wordrider.net/freerapid/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 proč je to v sekci PSP????? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 to jsem se take divil :D :D ze by se uz i na psp museli pres key regnout hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 jinak sosneti si tento soft a jedete z rapidu porad,zadne cekani,namrskate frontu a rano je to stahle :) http://wordrider.net/freerapid/ nejlepsi programek na stahovani kdyz ti to pise chybu tak abys nemusel cekat 2:00 min nastav na 10s ono se ti to za chvilku zopakuje a hned mas free volnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 presne tak :) a jeste lepsi je www.predplacenky.cz a koupit ucet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 presne tak :) a jeste lepsi je www.predplacenky.cz a koupit ucet :D kdyz uz tak to stahnu prez torrent tam je vsechno vzdy rychlw a snadno :D a nic nemusis platit jako 100 gb 250 kc ....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 zaplatil jsem na pul roku 800,-,5GB denne,v noci je jeste lepsi tarif,frci to luxusne plnym downem a sezenu tam vse :) torrenty jsem pouzival drive,ale toto mi prijde snadnejsi :) a hlavne i kdyz taham tak muzu hrat po netu,coz s torrenty neslo... kazdopadne lezi mi tu origos key na Orange Box,pak na Day Of Defeat Surce a samozrejmne na CS:Source :) kdo by mel zajem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 zaplatil jsem na pul roku 800,-,5GB denne,v noci je jeste lepsi tarif,frci to luxusne plnym downem a sezenu tam vse :) torrenty jsem pouzival drive,ale toto mi prijde snadnejsi :) a hlavne i kdyz taham tak muzu hrat po netu,coz s torrenty neslo...kazdopadne lezi mi tu origos key na Orange Box,pak na Day Of Defeat Surce a samozrejmne na CS:Source :) kdo by mel zajem ;) omg kazdej si libuje jak ma steam me doma lezi 5 steam veci ale steam se mi nezpustí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 jako me se spusti,ale uz me to omrzelo :( vratil jsem se k warcraft 3 a to mi bohate staci :D i kdyz steam porad dela nejake vylomeniny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ten key by se mi hodil na ten orange box co za nej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ten key by se mi hodil na ten orange box co za nej?nevyzaduje to nahodou pripojeni prez steam???:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 omg di uz nekam,nezajimas me ja jen potrebuju key na Orange Box a ne tvoje priblbly poznamky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 no a jakej v tom je problem?? stahne steama,pouzije ten cd key,samozrejme musi byt org,a vali to :) co za nej co za nej :D nevim :D co nabidnes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ja nevim co by sis predstavoval tobe je k nicemu a ja ho potrebuju tak mi ho daruj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.