Spetsnaz Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Zdarec , mám jeden problém. Koupil jsem GTA LCS a ten UMD Disk je uplně na šrot . - Rozpadlej ale to cd vevnitře je v pořádku.Dá se někde sehnat takovej ten plastovej obal na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jojo to by me taky zajmalo mam uz takhle zkazeny asi 4 hry :/ sem nicic trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jj jde to mrkni na http://www.playcentrum.cz/umd-replacement-case-psp-633901.htm není to ani drahy a černý vypadají best;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 to ti teda reknu ze za ty penize si koupim od nekoho jinyho ale jinak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 to ti teda reknu ze za ty penize si koupim od nekoho jinyho ale jinak diky[/quoteNo já kdybch měl nějaký v čudu tak tohle koupím hned ale je to jen o názor a jinak není zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mas pravdu ta hra nova stoji 900 cca a tohle je celkem dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mas pravdu ta hra nova stoji 900 cca a tohle je celkem dobry No nebo ji zkus sehnad ještě někde bazar8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 hmm koukám , je to v celku drahý za 160 Kč jeden kus... Jinak díky za pomoc. EDIT: Máte to někdo doma? Je to z kvalitního plastu? není to nějakej čínskej šmejd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 njn je to věc názoru na to že ti to zachrání origo hru mi to drahý nepřijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 ty originalni bily pouzdra se dost rozpadaj, vubec to neni kvalitni, uz mam nekolik tech pouzder pootevrenych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 jako 160 Kč+pošta za jeden plastovej kšunt je celkem dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 koupni na dealextreme.com tam sem je myslim videl v baliku po 10 za nakej pakatel uz nevim kolik presne ale vychazelo to snad do 100 a poštu mas zadara. btw na aukru se taky cas od casu obevijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 koupni na dealextreme.com tam sem je myslim videl v baliku po 10 za nakej pakatel uz nevim kolik presne ale vychazelo to snad do 100 a poštu mas zadara. btw na aukru se taky cas od casu obevijou no aukru jsem tohle ještě fakt neviděl..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Da se to sehnat i (mnohem) levneji :) http://global.ebay.com/search?Query=umd+case&Region=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 no aukru jsem tohle ještě fakt neviděl..8) http://www.aukro.cz/item728757528_umd_replacement_case_psp.html :? ps. kdyz prodejci napises urcite ti vystavi aukci. psal ze jich ma dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.