Daxter Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Zdravím, asi už tady takové téma je, ale v Hledat mi to žádný takový topic nenašlo, tak zakládám tento. Poraďte nějakou dobrou online pařbu posím. Resistance bohužel nejede a na Killzone moc hráčů není, jestli víte ještě o nečem, co hraje dost lidí, poraďte prosím. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 zkus Syphon Filtre : Combat OPS (jen onlinovka :) ) pred rokem to hrála fura lidí a myslím že jich bude dost i teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 mgs: portable ops+ . Ale porad jsem tam chcipal (bud jsem noob nebo hacky :D) Potom jeste Killzone a kdyz jsem hral pred rokem MoH: Heroes 2 tak tam taky jeste nekdo byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 A nejakou online strategii/RPG poradite? :) Zkousel jsem Untold Legends, ale kdyz dam Infrastructure, jen se to nacita a nic se nedeje asi 5 minut, nevim jestli je to taky zablokovanym pristupem k PSN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Syphon Filter : Combat Ops jasná volba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Syphon Filter jen škoda že už mi to nejde přes psn :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Syphon Filter jen škoda že už mi to nejde přes psn :( na to musí bejt PSn ???? kua :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 A nejaka dobra online hra, co nevyzaduje pristup na PSN? Poradte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 pokud se nepletu, tak takova neexisuje (teda pokud mas a chces mit cfw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 jednoznačne Killzone: Liberation :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 U Killzone jsem se dostal do infrastructure hrani, ale po prvni chvilce nadseni prislo zklamani, protoze nebyl ani jeden hrac online. A stale neni. Nevim, jestli je to nejaka chyba, nebo to proste jen nikdo nehraje online? Pozdeji jsem objevil hru CSPSP, ktera se da take hrat pres Infrastructure, ale zas tak moc me nezaujala. Hned pote nasledovalo NHL 07, Twisted Metal - Head On a konecne SW: Batllefront Renegade Squadron. Coz je pres online multak uzasna hra, v tehle dobe nouze muzu jenom doporucit ;) Takze prece jenom existuji hry, co nevyzaduji pristup na PSN, a moje zadost trva ... jestli vite o dalsich takovych, podelte se o zkusenosti prosim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 to Star Wars nepotrebuje prisup na PSN a tudiz de hrat infrastructure ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 jj taky sem schanel nakou onlinovku a SW fakt doporucuju dost lidi a hlavne zadni cheateri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Jak už jsem psal: Metal Gear Solid: Portable Ops+ jede v pohodě bez psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Hrál jsem SoCom dalo by se to přirovnat jako k CSS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Já mám OFW a nejraději hraju Medal of Honor: Heroes po netu.. Vřele mohu jen doporučit ;).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expert007 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Jednoznačně Tekken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Tekken ale jde jenom přes Ad-Hoc a ne přes Infrastructure, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 moh heroes :D fifa,pes,nfs a dalši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 MoH,MoH 2,CoD...a SOCOM jiny neznam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonny18 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Sice to tu uz padlo, ale mohu vsem doporucit NHL 07. Je to perfektni parba online!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 misto PSN se da vyuzit pres PC ten Xkai Link ne ?? Tam by mohli byt hraci... Ale jinak Ressistance je asi best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlken Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 MOH 1 a MOH 2 NEDOPORUČUJU! Co jsem hrál, tak samí cheateři, snad na každým serveru, kde sem hrál, ale singl je opravdu výbornej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 jede tady nekomu naka hra od EA napr. nfs carbon nebo fifa infrastrukture?? ja kdyz si vyberu s kym chci hrat dam pripojit tak mi to pise podad cennecting a tak po 5 min to vypnu:cry: .... proste mi to nejede nevite nekdo ? jinak ja byl spokojenej s MoH2 infrastrukture :) kdyz bylo na serveru moc cheatru tak taky cheatuj :bash: vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Já mám od EA Fight night round 3,když dám tak to napíše že nejsou žadný servery (The EA servers are not available at this time. Do you wish recconect? ) Chtěl bych se zeptat jaký Star Wars je nejlepší multiplayer přes infrastructure ? SW Battlefront,SW Battlefront 2 nebo ten Elite squadron ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.