Administrators Rixcz Odesláno Květen 8, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2007 Příspěvek od uživatele: Milhause Dva týdny od testování, nepočítaně hodin na zahraničních diskuzních forech a hodiny strávené v autě a pod širým nebem. To vše jsem pro vás obětoval a ne beznadějně. VŠE SE K LEPŠÍMU OBRACÍ!!! Základem je vražedná kombinace custom FW 3.03 OE-C a ovadačů pro GPS "usbac.prx z FW2.71" "usbgps.prx z FW 3.03". To vše podpořeno softwarem MapThis! 0.497 beta, nebo novějším MapThis! 0.498 beta. Problém byl s fixací satelitů a ten se vyřešil podtaktováním procesoru na 111MHz a tím zafixování satelitů do 3 minut. Po zachycení satelitů můžete opět přetaktovat na 222MHz a nemusíte se bát že stratíte signál. Problém všeho bylo vyzařování EMP (elektromagnetické pole), které rušilo fixaci. Při podtaktování je logicky EMP menší. Další pro mě novinkou je přidávání již vytvořených POI bodů. Tím to způsobem si můžete nastavit, aby se vám ukazovaly stacionární radary, pošta, benzínky, bankomaty atd. všje zde a pro celou ČR http://online.poi.cz/ Nebo můžete hrát hru zvanou Geocaching http://www.geocaching.cz/jak.aspx Co dodat, konečně mě to začíná pořádně bavit, za ty dva týdny s prominutím "sraní" a zkoušení. Taky jsem už uvažoval o koupí GPS Holux, ale vše mě již přešlo a jsem rád že ho mám. qfrUapwD9ZQ GYdOQP2lT3w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 hej camo dobrá prace klaním se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 jinak ale uz vysel novy Map This! v0.499 beta :) ,jen pro inforamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Muzete tu nekdo napsat kam presne nakopirovat ty mapy?Popr. jak je spravne stahnout?Mam s tim celkem problemy....dekuji za jakoukoliv pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THEME Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Su v autě sám,takže nerad bych řídil a nátáčel s kamerou,to by bylo o držku...Dneska jsem vám přines video z jízdy. =))) Mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Jak moc žere baterku - resp. jak dlouho funguje na jedno nabití? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Moooooc velkej nářez!!!!Můžu tě poprosit pospal by jsi nějak přesněji jak to vše nainstalovat aby to šlapalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 fakt velkej nářez si borec.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Jak moc žere baterku - resp. jak dlouho funguje na jedno nabití? existuje taka vecicka, ze si to strcis do zapalovacu a jedes porad v kuse :D Ja to mam napriklad doma :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 :cheesygrin: to mne fakt nenapadlo :cheesygrin: spíš sem myslel při použití na geocaching, ... - prostě když nebudu u el. zásuvky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Květen 10, 2007 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Podekovani patri uzivateli Milhause ten je autor prispevku, ja to jen obnovil ze stareho fora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culdavaculda Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 prosim te mohl bys mi poslat presnej navod jak naistalovat GPS290 modul do psp dekuju moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 chci se zeptat jaký GPS modul millhouse použil, jestli ten co prodává sony k PSP anebo jinej a predelanej conector do sluchátek. Dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 ten od SONY - je to vidět na videích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 ten od SONY - je to vidět na videích já si to myslel nebyl sem si ale jistej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Srry ale nejak sem to nepobral staci my ty programky nakopat do psp aby my sla navigace nebo musim myt nejakou externi mrchu ktera my to rozslape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 jako, že by ti fungovala navigace bez GPS přijímače :cheesygrin: :arrow: jasně že potřebuješ - třeba tenhle http://www.playcentrum.cz/gps-modul-psp-402801.htm?messageNo=6&threadID=3870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 Jj uz sem si to nasel ze musi bejt gps modul :D se my zdala blbost ze by to fungovalo bez ,odulu ale co ja vim buhvi co vsechno jeste skrYvaj moznozti psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Mám předobjednaný GPS modul, ale nevim, jestli nebude vadit novej CF 3.40. Nebo jestli si tam mám nechat 3.03 OE-C. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 myslim že to nevadí, asi určitě to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 ja myslim že s novšim fw to bude pravě lepši Sám milhause psal že s 3.03 OE-C trošku zpočatku bojoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Mám předobjednaný GPS modul, ale nevim, jestli nebude vadit novej CF 3.40. Nebo jestli si tam mám nechat 3.03 OE-C. Díky! myslím, že to bude v pohodě - čím vyšší, tím lepší podpora (teda tak aspoň by to mělo bejt :cheesygrin: ) pak dej vědět jak dlouho vydrží PSP se zaplou navigací na jedno nabití ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 jasně určitě napíšu, ale nevim za jak dlouho to přijde. píšou tam týden. Tak uvidíme. P.S. Chtěl bych poprosit o podrobnější návod jak rozchodit map this! a jak do něj natahat mapy a potom i POI body. nějak se mi to nedaří. Mockrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 snad pomůže tohle :arrowd1: Map This! v0.499 beta http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006080017 Google Maps Download v0.2.7 pro Map This! http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006080036 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhause Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 jasně určitě napíšu, ale nevim za jak dlouho to přijde. píšou tam týden. Tak uvidíme.P.S. Chtěl bych poprosit o podrobnější návod jak rozchodit map this! a jak do něj natahat mapy a potom i POI body. nějak se mi to nedaří. Mockrát díky jestli umíš troch AN tak návod na stahování map je zde. http://deniska.dcemu.co.uk/ Vyhledávání (plánování) trasy se provádí taky přes program Googel map downloader (GMD), bohužel neexistují veřejná Geodata pro ČR, tak nemůžeš vyhledávat rovnou v PSP, ale takhle externě přes tento program. http://www.in7ane.com/psp/gmdl0.4.16b.zip Jinak se připrav na to, že jeden den, třeba i týden úplně super signál, jindy zase hovno, podle toho kde bydlíš (zástavba, počasí atd.) Kdy by jsi něco nevěděl tak napiš. Ještě ohledně toho FW mě se osvědčil 3.30 a verze programu Mapthis 0.497. Body POI si můžeš vytvořit třeba v Googel EARTH a Následně konvertovat v GMD nebo si je stáhni odsud http://online.poi.cz/ a následně konvertuj v GMDL. Není to nic složitýho. prostuduj si i tohle forum, poznatky uživatelu http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/forumdisplay.php?f=170 Zatím žádný idealní řešení pro GPS PSP290 modul není. Vše je pokus omyl. já jsem na to strávil desítky hodin a pořád to není idealni. Proto jsem se rozhodl koupit GPS modul Holux 240, který se připojuje speciálním kabelem (usb kombinovaný s dálkovým ovladačem k PSP sluchátkám) a ten problém se signálem nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.