Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

mobil od vodafone

steffkox

Recommended Posts

dost pravděpodobně ti tam pujde simka od o2 ale pokud ne tak se většina mobilů dá odblokaovat i doma. poslední mobily se kterými jsem se setkal kde byla blokace byly - se k750i kupovany od eurotelu (dnes o2) a nokia 9300 take kupovany od eurotelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle uz radu let neplati... Poslednich nekolik let operatori svoje telefony blokovat nesmi.

a nauc se psat

co je špatného na tom co jsem napsal? Například T-mobile blokobaný telefony k paušalu má a jak už tady někdo napsal tak u paušalu ano, normálně ne.

Odkaz ke komentáři

tím si nebud tak jistej. Například ty mobili co ti dá přímo operátor jsou věčinou blokovaný.
co je špatného na tom co jsem napsal? Například T-mobile blokobaný telefony k paušalu má a jak už tady někdo napsal tak u paušalu ano, normálně ne.

Ne, nema - tmobile, vodafone ani O2 uz snad 5 let svoje telefony neblokuje. Mluvim z vlastni zkusenosti. Ty mozna taky, ale z dob davno minulych.

Odkaz ke komentáři

Ne, nema - tmobile, vodafone ani O2 uz snad 5 let svoje telefony neblokuje. Mluvim z vlastni zkusenosti. Ty mozna taky, ale z dob davno minulych.

před rokem jsem dostal mobil k paušalu. Byl blokovanej a musel jsem čekat až mi ho T-mobile odblokuje jinak jsem s ním nemohl dělat vůbec nic.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu