steffkox Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 nevite jestli mi na mobilu od vodafonu pojede sim karta z o2? za vsechny dobra rady dam thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 musíš to odblokovat... je to něco jako úprava FW, někdo to dělá tak za 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 blbost, všechny mobily i od operátorů se už prodávaj na všechny SIMky odblokovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 pockam na ddalsi odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 blbost, všechny mobily i od operátorů se už prodávaj na všechny SIMky odblokovaný tím si nebud tak jistej. Například ty mobili co ti dá přímo operátor jsou věčinou blokovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Dle mě to vodafone neblokuje!!.. A nebo aby jsi se předsvědčil tak si od někoho tu simku pujč!!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Věčinou se blockuje,když to máš k paušálu jinak ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 já už měl mobil přímo od Vodafonu i O2 a do všech šli navzájem SIMky jiných operátorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 ja chci totiz lg kp501 cookie nabizi mi ho na vymenu wizzy za psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 dost pravděpodobně ti tam pujde simka od o2 ale pokud ne tak se většina mobilů dá odblokaovat i doma. poslední mobily se kterými jsem se setkal kde byla blokace byly - se k750i kupovany od eurotelu (dnes o2) a nokia 9300 take kupovany od eurotelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 tím si nebud tak jistej. Například ty mobili co ti dá přímo operátor jsou věčinou blokovaný. Tohle uz radu let neplati... Poslednich nekolik let operatori svoje telefony blokovat nesmi. a nauc se psat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 myslim ze by to melo jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tohle uz radu let neplati... Poslednich nekolik let operatori svoje telefony blokovat nesmi.a nauc se psat co je špatného na tom co jsem napsal? Například T-mobile blokobaný telefony k paušalu má a jak už tady někdo napsal tak u paušalu ano, normálně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 tím si nebud tak jistej. Například ty mobili co ti dá přímo operátor jsou věčinou blokovaný. co je špatného na tom co jsem napsal? Například T-mobile blokobaný telefony k paušalu má a jak už tady někdo napsal tak u paušalu ano, normálně ne. Ne, nema - tmobile, vodafone ani O2 uz snad 5 let svoje telefony neblokuje. Mluvim z vlastni zkusenosti. Ty mozna taky, ale z dob davno minulych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Ne, nema - tmobile, vodafone ani O2 uz snad 5 let svoje telefony neblokuje. Mluvim z vlastni zkusenosti. Ty mozna taky, ale z dob davno minulych. před rokem jsem dostal mobil k paušalu. Byl blokovanej a musel jsem čekat až mi ho T-mobile odblokuje jinak jsem s ním nemohl dělat vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 před rokem jsem dostal mobil k paušalu. Byl blokovanej a musel jsem čekat až mi ho T-mobile odblokuje jinak jsem s ním nemohl dělat vůbec nic. Pokud byl skutecne blokovanej (cemuz se mi nechce verit), mel by byt soucasti baleni odblokovaci kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.