camin Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Ahoj,chtel bych se zeptat jestli si koupim ndsi z usa,fr,uk nebo de jestli mi pujde ten obchod dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Ten NDSi obchod ti pujde na jakekoli verzi nezavisle na statu... Problem ale bude, ze si musis updatnout FW NDSi na 1.4, pokud uz tuhle verzi nebude mit v zakladu. (pokud budes pouzivat flashkarty ve slotu1, bude je potreba predem fixnout, jinak ti nepujdou...) Jak to pak ale bude s kompatibilitou her z toho obchodu, to ti nepovim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 camin Odesláno Říjen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Takze treba kdyz si stahnu napr operu nebo nejakouhry tak to nepude jestli to dobre chapu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 NDSi je pry chranene lokalitou, takze si treba s USA verzi nestahnes a nezahrajes EU verzi... ale to ti nechci lhat, jelikoz mam NDS Lite, a u toho neni zadne omezeni... S NDSi nemam zkusenosti, pockej jeste na odpovedi vlastniku, kteri stahuji s NDSi Shopu online... Kazdopadne s verzi FW 1.4 je to tak jak pisu, s nizsi se tam proste nepripojis... a s touhle prijdes o moznost hrat z Flashkarty (bez fixu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Iky Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 camin : já mám DSi z USA a přes ten shop DSiware mi to jede normálně - stáhnu a jede to :) -neví někdo,ale jak to je s normálníma hrama - když mám DSi z USA a hru z CZ je v tom rozdíl ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 DSi ma region lock... jestli mas USA verzi konzole (NTSC-U) tak ti nepujdou na nem hry koupene v Evrope (PAL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Iky Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tak to nevím,co mám..a je možný,že mám C/TWL-USA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
camin
Ahoj,chtel bych se zeptat jestli si koupim ndsi z usa,fr,uk nebo de
jestli mi pujde ten obchod dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.