Fofr Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Ahoj lidi, hraju NFS:Carbon, ale mam docela zasadni problem. Mam problem se zablokovanyma vylepsenima na auta = hral jsem tedka s jednim autem, obsadil jsem par uzemi cimz se mi odblokovaly vylepseni na auta (tak jsem si ho hezky vytunil). Pak uz mi vsak toto auto nestacilo, tak jsem si koupil nove, problem je v sak v tom, ze s tim novym autem mam zase vsechny performance vylepseni zamcene. To je normalni? Diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Ano Pokud Sis Koupil LepŠÍ Auto Tak Je To NormalnÍ Btw Co Si MnĚl Za Uto PŘedtÍm A Co MÁŠ Tet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Květen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Mel jsem Mitsubishi Eclipse GT a koupil jsem si Toyota Supra. Hele a jak si mam tedka odblokovat ty veci do Toyoty? Pac jako v tech novych mestech to auto na protivniky absolutne nestiha. To vytunene Mitsubishi je oproti ni mnohem lepsi, ale uz taky nestiha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Přesně tak, pro každé auto si musíš vylepšení "vyjezdit". Ale zase pokud budeš jezdit s autem, který uz máš na max, dál, budou se Ti odemykat vylepšení už na další auta, takže až pořídíš nový, může se klidně stát, že už budeš mít pár věcí odemknutých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Květen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Ok, ale jak mam tedy tedka odemknou ty veci pro tu Toyotu? jako rozumis, to stavajici auto je uz na to nove mesto pomale a to nove nemuzu vytunit, cili je taky slabe... Jak si mam tedy s tim novym odemknout ty nove vylepseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Květen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2007 Musíš prostě jezdit a vyhrávat :) . Nový věci se odemykají tuším vždycky jen až porazíš bosse v určitý části města. Jinak já jezdil vždycky všechny závody v každý části. Jo a jinak to, že auto nestíhá si jen namlouváš, já jezdil s Lancerem až do doby, než se mi odemknul Lotus :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.