Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

aukro???

marekgengel111

Recommended Posts

takže chci se vás zeptat jestli by mně někdo neporadil zda mám zaplatit na aukru dlužnou částku která činí 338,-Kč. Už mi poslali asi 5 e-mailů a teď už mi poslali dopis kde je napsáno že to mám zaplatit do 14 dnů:ziped:. Za všechny rady budu jenom rád co mám dělat. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele taky mi to poslali v te dobe sem jeste nevedel ze se aukro plati :D kdyz to nezaplatis do tech 14 dnu tak ti k tomu pripocitaji vselijaky naklady a uroky a takovy kraviny (nevim kde to vemou)ale muze se tech 300 kc vysplhat az na 1000,-.A kdyz ani to nezaplatis postou ti prijde dopis ze jestli nezaplatis asi do trech dni tak te daji k soudu a pozdeji k tobe poslou exekutora(nebo jak se to pise).Vlastni zkusenost :D s nema bych si moc nezahraval.

Odkaz ke komentáři

Aukro je pěkně zamrdanej server. Už tam nikdy nebudu nakupovat. Protože prostě hrůza. Obchodníci každej druhej taková svině. Starost o zákazníka dost hrozná. Ten dopis mi přišel asi po měsíci a půl.:? Prostě Aurko odsuzuji. Zaplať to a pudeš mít pokoj. Kámoš to taky tak měl a pak mu vyhrožovali soudem.

Odkaz ke komentáři

Aukro je pěkně zamrdanej server. Už tam nikdy nebudu nakupovat. Protože prostě hrůza. Obchodníci každej druhej taková svině. Starost o zákazníka dost hrozná. Ten dopis mi přišel asi po měsíci a půl.:? Prostě Aurko odsuzuje.

Mam jiny nazor :) ,na Aukru sem uz koupil hromadu zajimavych veci a levnych a nikdy problem nebyl.

Odkaz ke komentáři

Aukro je dobré pouze pokud něco kupuješ, ale když chceš prodávat platíš nějak nwm kolik % teď přesně za prodej. Nakupuju tam dost , a celkem v pohodě věci a levný... nikdy sem neměl problém s žádným prodejcem, ale prodávat tam nebudu nic

Odkaz ke komentáři

Aukro je dobré pouze pokud něco kupuješ, ale když chceš prodávat platíš nějak nwm kolik % teď přesně za prodej. Nakupuju tam dost , a celkem v pohodě věci a levný... nikdy sem neměl problém s žádným prodejcem, ale prodávat tam nebudu nic

zaplat to... ja sem tam mel 78 kc a sral sem na to a pak mi prislo ze kdyz to nezaplatim tak to predaj naky exekucni sracce... a k soudu

Odkaz ke komentáři

No, ono je otázkou, jestli zaplatit na základě toho, že se někdo registruje přes net, přijde mu nějaký NEdoporučený dopis na údajnou adresu, ve kterém je heslo k rozšířené aktivaci. To by mohl udělat každý - poslat to na fiktivní jméno na svoji adresu, pošťáci s oblibou nechávají ležet takové dopisy vedle schránek a vezme si ho kdo chce. Nevím nevím, jestli na základě toho může aukro po někom vymáhat peníze. Vyhrožovat můžou třeba Bin Ládinem, ale co opravdu udělají, kdybys ignoroval ty dopisy, to je otázka. Aukro obecně celé je jedna velká podezřelá záležitost, od jeho majitelů přes ochranu zákazníků, odpovědnosti aukra za škody způsobené jeho použitím, až po tyhle záležitosti s poplatky.

Nebo jsem něco přehlídnul?

Odkaz ke komentáři

To by mohl udělat každý - poslat to na fiktivní jméno na svoji adresu, pošťáci s oblibou nechávají ležet takové dopisy vedle schránek a vezme si ho kdo chce.

Nechci se nijak vyjadrovat k tematu - pouze k tomuto v quote..

Ja kdyz jsem si omylem neco nechal z ebaye/dealextreme na nejakou adresu a hodil jsem tam (omylem, kdo pouziva paypal trochu vice, tak vi, jak se to muze stat) jmeno, ktere na te adrese nenachazi, tak si postaci (zasrany kurvy) balik nechali (a ja nemuzu ani ceknout, protoze to sice melo prijit na tu adresu, ale to je tak vse - nemuzu se o nej uchazet, ze patri mne..). Takhle uz si nechali MOJE veci za par stovek celkem.. Problem prave je, ze mohu konstatovat pouze, ze si nechali veci patrici nejake adrese, ale cloveku, ktery tam nema trvale bydliste (ktery tam nebydli), takze na balik asi nikdo nema narok - kazdopadne je to svinstvo.

Odkaz ke komentáři

Mam jiny nazor :) ,na Aukru sem uz koupil hromadu zajimavych veci a levnych a nikdy problem nebyl.

Na aukru jsem docela dlouho (aktivne)a zatim pokazde kdyz jsem neco koupil, tak jsem s tim me problem. Predposledni vec - penezenka. Dosla uplne jina nez byla na fotkach, proste ksunt, aspont ze vratil penize. Posledni vec - displex, pasta na zakryti skrabancu. Uz jsem zaplatil pred vice nez 20ti dny a porad nic. Prodejce se neeoziva. Jde o vec za 130 korun... paneboze... uz tam nikdy nic nenakoupim.

Na aukru prodavam aktivne a aukru jsem na provizich zaplatil uz slusnou castku, ale nelituju toho. S kazdou provizi jsem jeste vetsi zisk.

Aukro - 4% provize

eBay - 8% provize

Kdo je drazsi? :)

Ale zase samozrejme eBay je se svym servisem nekde uplne jinde. Prodejci uvolni penize paypal az po prideleni komentare..... atd atd.. proste u eBay se tak nespalis jako na aukru.

Odkaz ke komentáři

Chlape, radši to zaplat... Oni to spočátku nějak moc neřešíjou jestli si zaplatil nebo ne , ale pak už vyhrožujou soudama atd.. A můžež se dostat na zajímavou částku :D

A řeknu ti to nechtěj zažít ti skurvení exekutoři to z tebe stejně vyždímou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu