marekgengel111 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 takže chci se vás zeptat jestli by mně někdo neporadil zda mám zaplatit na aukru dlužnou částku která činí 338,-Kč. Už mi poslali asi 5 e-mailů a teď už mi poslali dopis kde je napsáno že to mám zaplatit do 14 dnů:ziped:. Za všechny rady budu jenom rád co mám dělat. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Jasně musíš to zaplatit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Hele taky mi to poslali v te dobe sem jeste nevedel ze se aukro plati :D kdyz to nezaplatis do tech 14 dnu tak ti k tomu pripocitaji vselijaky naklady a uroky a takovy kraviny (nevim kde to vemou)ale muze se tech 300 kc vysplhat az na 1000,-.A kdyz ani to nezaplatis postou ti prijde dopis ze jestli nezaplatis asi do trech dni tak te daji k soudu a pozdeji k tobe poslou exekutora(nebo jak se to pise).Vlastni zkusenost :D s nema bych si moc nezahraval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Heh :) , kdybys cetl pravidla Faq atd tak to vis dneska nic neni zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Co asi myslíš že budeš muset udělat.... Stejně to s tebe nějak vymůžou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Moje rada zni zaplat to co nejdriv nebo se hodne spalis a bude te to stat mnooooohem vic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 asi te max zabanujou.. tak jestli ti to nevadi, vysral bych se na to. Pokud tam chces dal fungovat, zaplatil bych to.. jednoduchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 aukru určitě zaplat ... protože jestly nezaplatíš tak jak všichni píšou ... vyšplhá se to mnohem víc ta částka ... a oni to z tebe prostě dostanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 možná by bylo dobrý uvést, jak jsi k dluhu "přišel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 možná by bylo dobrý uvést, jak jsi k dluhu "přišel" TO je hned jestli prodavas tak se to vysplha hned ,uz i ja tam mam ted 150 Kč a to sem uz kolikrat platil ,aukro je drazsi a drazsi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 asi te max zabanujou.. tak jestli ti to nevadi, vysral bych se na to. Pokud tam chces dal fungovat, zaplatil bych to.. jednoduchy ne ... oni ty prachy z něj dostanou ... kdyby za to byl max ban tak neplatí nikdo a všichni si založej novej účet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 už mi zabanovali asi před měsícem. Jinak jsem k tomu přišel že jsem prodával jak už tady bylo řečeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Aukro je pěkně zamrdanej server. Už tam nikdy nebudu nakupovat. Protože prostě hrůza. Obchodníci každej druhej taková svině. Starost o zákazníka dost hrozná. Ten dopis mi přišel asi po měsíci a půl.:? Prostě Aurko odsuzuji. Zaplať to a pudeš mít pokoj. Kámoš to taky tak měl a pak mu vyhrožovali soudem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maggots Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Aukro je pěkně zamrdanej server. Už tam nikdy nebudu nakupovat. Protože prostě hrůza. Obchodníci každej druhej taková svině. Starost o zákazníka dost hrozná. Ten dopis mi přišel asi po měsíci a půl.:? Prostě Aurko odsuzuje. Mam jiny nazor :) ,na Aukru sem uz koupil hromadu zajimavych veci a levnych a nikdy problem nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muthor Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Musíš to zapltit, je to provize aukru za zprostředkování prodeje. Můžou s tím až k soudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Aukro je dobré pouze pokud něco kupuješ, ale když chceš prodávat platíš nějak nwm kolik % teď přesně za prodej. Nakupuju tam dost , a celkem v pohodě věci a levný... nikdy sem neměl problém s žádným prodejcem, ale prodávat tam nebudu nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Aukro je dobré pouze pokud něco kupuješ, ale když chceš prodávat platíš nějak nwm kolik % teď přesně za prodej. Nakupuju tam dost , a celkem v pohodě věci a levný... nikdy sem neměl problém s žádným prodejcem, ale prodávat tam nebudu nic zaplat to... ja sem tam mel 78 kc a sral sem na to a pak mi prislo ze kdyz to nezaplatim tak to predaj naky exekucni sracce... a k soudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Proč to mám platit já ?:DDD já se jenom vyjadřoval k aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 sorry chtel sem kliknout na POST REPLY ale klikl sem na QUOTE :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 No, ono je otázkou, jestli zaplatit na základě toho, že se někdo registruje přes net, přijde mu nějaký NEdoporučený dopis na údajnou adresu, ve kterém je heslo k rozšířené aktivaci. To by mohl udělat každý - poslat to na fiktivní jméno na svoji adresu, pošťáci s oblibou nechávají ležet takové dopisy vedle schránek a vezme si ho kdo chce. Nevím nevím, jestli na základě toho může aukro po někom vymáhat peníze. Vyhrožovat můžou třeba Bin Ládinem, ale co opravdu udělají, kdybys ignoroval ty dopisy, to je otázka. Aukro obecně celé je jedna velká podezřelá záležitost, od jeho majitelů přes ochranu zákazníků, odpovědnosti aukra za škody způsobené jeho použitím, až po tyhle záležitosti s poplatky. Nebo jsem něco přehlídnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 To by mohl udělat každý - poslat to na fiktivní jméno na svoji adresu, pošťáci s oblibou nechávají ležet takové dopisy vedle schránek a vezme si ho kdo chce. Nechci se nijak vyjadrovat k tematu - pouze k tomuto v quote.. Ja kdyz jsem si omylem neco nechal z ebaye/dealextreme na nejakou adresu a hodil jsem tam (omylem, kdo pouziva paypal trochu vice, tak vi, jak se to muze stat) jmeno, ktere na te adrese nenachazi, tak si postaci (zasrany kurvy) balik nechali (a ja nemuzu ani ceknout, protoze to sice melo prijit na tu adresu, ale to je tak vse - nemuzu se o nej uchazet, ze patri mne..). Takhle uz si nechali MOJE veci za par stovek celkem.. Problem prave je, ze mohu konstatovat pouze, ze si nechali veci patrici nejake adrese, ale cloveku, ktery tam nema trvale bydliste (ktery tam nebydli), takze na balik asi nikdo nema narok - kazdopadne je to svinstvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Mam jiny nazor :) ,na Aukru sem uz koupil hromadu zajimavych veci a levnych a nikdy problem nebyl. Na aukru jsem docela dlouho (aktivne)a zatim pokazde kdyz jsem neco koupil, tak jsem s tim me problem. Predposledni vec - penezenka. Dosla uplne jina nez byla na fotkach, proste ksunt, aspont ze vratil penize. Posledni vec - displex, pasta na zakryti skrabancu. Uz jsem zaplatil pred vice nez 20ti dny a porad nic. Prodejce se neeoziva. Jde o vec za 130 korun... paneboze... uz tam nikdy nic nenakoupim. Na aukru prodavam aktivne a aukru jsem na provizich zaplatil uz slusnou castku, ale nelituju toho. S kazdou provizi jsem jeste vetsi zisk. Aukro - 4% provize eBay - 8% provize Kdo je drazsi? :) Ale zase samozrejme eBay je se svym servisem nekde uplne jinde. Prodejci uvolni penize paypal az po prideleni komentare..... atd atd.. proste u eBay se tak nespalis jako na aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 My povídej, už tam mám problémi s gps a řeším to půl roku. Ten vinu přiznal a ještě po mě vymáhá nabíječku. Prý ste mi ji neposlal. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Musuis to zaplatit pokud nechces platit pozdeji castku v radu tisicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Chlape, radši to zaplat... Oni to spočátku nějak moc neřešíjou jestli si zaplatil nebo ne , ale pak už vyhrožujou soudama atd.. A můžež se dostat na zajímavou částku :D A řeknu ti to nechtěj zažít ti skurvení exekutoři to z tebe stejně vyždímou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.