Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

aukro???

marekgengel111

Recommended Posts

já s aukrem taky měl problém:prodával jsem lego jednomu uživatelovi Matoso....no a tak pohoda koupil zeptal se mě jestli lego lod je kompletní a já řek že ne....no tak mi poslal keše 900 já jsem mu to poslal a ještě než jsem ji poslal tak jsem z toho vyhazel to co lego není a co je zlámané...no a pan po měsící mi napsal zajímaví mail:chci peníze z5 za takové lego bez kompletní lode a polámaných kostek už ty peníze chci vrátit

no a já napsal:až po měsíci se mi ozvete?to je teda krátká doba...měl jste mi napsat hned po doručení.........../ a já vím že jak jsem to přebíral tak žádné polámané kostky tam nebyli a napsal sem že lod není kompletní a pán si pak do komentáře napsal krávovinu že jsem zloděj a takovýhle píčoviny pak si postěžoval aukru že lod není kompletni a aukro mi zablokovalo účet....pak jsem aukru psal o to aby mi unblockli učet a oni at se už.matoso omluvím a at mu vrátím 900kč...tak jsem napsal že ne a tak jsem zaplatil ten dluh za prodej asik 123,29 kč a nedávno mi po 6 měsících aukro napsalo:prosím uhraďte svůj dluh.....aukro je na hovno...už mě tam taky párkrát okradli třeba jsem pro menšího bráchu koupil RC vrtulník(mini)a místo toho aby létal tak jen rotoval a nic jinýho....vrátil jsem ho paní a ona mi peníze nevrátila tak jsem to aukru napsal a oni že to je moje věc co s paní mám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu