Bios Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Zdravím, prosím Vás chtěl jsem se zeptat jaký by jste mi doporučily přenosný repráky k psp ? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Doporucuji spis sluchatka :) jinak jestli chces repraky 1 tu mam na prodej napsi pm a dohodnem jse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 já občas používám repráky co sme měl u mobiklu nokia 5310 express music... koukni na net,hrajou dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 j ti ted prodava :ú obrazek [/url] 1 hrane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ja mam prenosny repracky NOKIA:D hrajou dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=72979 nebo skus tyhle repráky co sem nabízel já k prodeji:),k psp sou to asi nej repráky:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 genius strcim do zasuvky jack dam do psp a jedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Přesně! nebo do nich strčíš 4 baterky a jedeš snima kam chceš:D a hned budeš nejhlasitější v okolí:) PS:furt je nabízím k prodeji,vzhledem k malým nabídkám za jejich koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom!s Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 j ti ted prodava :úobrazek [/url] 1 hrane za kolik prodáváš ty repráky od nokie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 za kolik prodáváš ty repráky od nokie? ani za litr :D... už je mám doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 já mam sluchátka ty mi stačej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.