Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Čus mám problém a nwm jak ho vyřešit. Chci hrát po GP, ale jak naistaluju patch 1.7 tak mi to hází tu zku*venou chybu - ovladače na grafiku mám přeistalovaný, ovladač na zvukovku taky, DirectX taky přeistalovanej nwm co s tim ... Nebo doporučte nějaký server na kterym můžu hrát s vypálenym CoD4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 hele já hraju na GP normálně.A tušim že jsem ani nemusel patchvoat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 napïs aspon co ti to pise za chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Musis mit patche (1.6 a pak 1.7) jinak si na GP nezahrajes a tedkon mi to hazi tu chybu i kdyz sem to preistaloval... Máš to v nadpisu terminátore ... is3mp.exe přestal fungovat Tedkon to nejede ani kdyz odisntaluju a naistaluju hru znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Tak sem to vyřešil - přeistaloval sem hru, dal patch 1.6 a pak 1.7, a v hl.liste ve Win7 sem povolil směňovač stereo :) tak LOCK pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.