Mafamous-m.k Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 smazat!! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ty ses ale srab:D,ja to pouzival na 1.0,mel sem aimbot,autoshot,wh atp,skus se kouknout na yahoo.com vyhledat dej cod2 wh 1.3 ...urco neco najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 no na patch 1.0 jsem taky měl no al eteďka jsem to chtěl kusit na 1.3 a nemůžu nic najít a když něco najdu tak to nespustim.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 pokud vim tak punkbuster cheaty na 1.3 blokuje ne ??? nejsem si ale jistej ... ale seš malý dítě jestly na to potřebuješ cheaty :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 nn PB se da bezproblemu obejit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 jn vidim jak je to strašně bezproblémový :D... Vim o jednom co je neustále updatovanej, ale poslední co potřebuju, je další zacheatovanej blbeček na publicu, takový miluju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tk já jsem to chtěl zkusit, když oni to taky používaj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tk já jsem to chtěl zkusit, když oni to taky používaj :-) BAN na tebe! na GB i tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Tk já jsem to chtěl zkusit, když oni to taky používaj :-) oni to nepoužávaj ... jen ty neumíš hrát tak když tě zabijou , hned jim řikáš že sou cheateři ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Pls poraďte někdo kde stáhnu WH na cod 2. A hlavně aby mi to šlo na gameparku patch 1.3. Díky moc Takový jako ty co chetujou při mp bych zabanoval doživotně a doporučil tvému spotředkovately aby ti pro jistotu odpojil internet :D ... doufám že za zažiješ situaci kdy budeš hrát poctivě a dosteš haedku s pistolky od někoho kdo ma aim bota přes celou mapu ... jo když neumíš hrát tak nehraj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 jn vidim jak je to strašně bezproblémový :D... Vim o jednom co je neustále updatovanej, ale poslední co potřebuju, je další zacheatovanej blbeček na publicu, takový miluju ;) kdyby jenom na "pabu"... tyhle vši lezou i na cb a v ostatních ligách, těmhle děckám nestačí, že jim tatínkové k desetinám koupěj počítače za desítky tisíc, oni to ještě zapínaj a z ostatních dělaj trotly.. Ale co je horší, cheater nebo uvajněnej chudáček, kterej každou chvílí spamuje svou nekončící ubohostí herní chat? Hrát dneska Cod2 nemá absolutně smysl, význam....... nás férové veterány, co už něco odehráli to nutí zamyslet se nad slovíčkem "unninstal" :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 hele ja cod2 hraju od vydani,sem fakt skill,a cheatery poznam,a musim rict ze to neni o tom ze to neumim hrat,ale proste kdyz hraju na zahranicnich(mam origo) serverech tak tam vidim cheatery,zadnej 1.3 patch vubec nepomohl...tak hraj cod4 kdyz cod2 je zacheatovany,patch 1.6 prez nej nainstaluj 1.7 a hraj,na 1.7 moc cheateru nenajdes,a uz vubec ne kdyz budes hrat v Cr serverech,max co najdes je WH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 :lol::lol::lol: ty chlapče musíš být fakt skill jak svině... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 :lol::lol::lol: ty chlapče musíš být fakt skill jak svině... asi tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.