Andrewkay Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Čau, Muj nick je: andrewkaycz Nevíte někdo, jestli je rozdíl mezi US a EU verzi (v Social clubu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Tak jsem se tam taky regnul _Seph_ nick na Social Clubu Poslal jsem requesty výše zmíněným ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Tak jsem se tam taky regnul_Seph_ nick na Social Clubu Poslal jsem requesty výše zmíněným ;) Tak to je dobře sem zvědavej kdy se začne třeba kšeftovat:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Protože nevim, jak to funguje, tak jsem si dovolil vás všechny přiřadit (na Social clubu) do Friends. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Protože nevim, jak to funguje, tak jsem si dovolil vás všechny přiřadit (na Social clubu) do Friends. Ty co tam máš tak snima mužeš kšeftovat ze zbraněma a drogama a pak snima mužeš při hraní chatovat:?ale to už si asi zjistil že:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 přidej mně muj nick je : LuK4SO (jak jinak:roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taran Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Muj nick je Taran_CZ Zatim si vas vsechny pridam a chci videt, jestli to bude mit prakticky vyuziti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.