Devilbringer Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 Čus lidi chtěl jsem se zeptat jestli si bookr poradí i s jpg docela by se mi to hodilo na komiksi tak kdyby někdo věděl jak na to tak dik předem:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 tak jestli ten komix máš jako jpg tak to de prohlížet normálně dej do složky pictures nebo photo a můžeš to prohlížet normálně jako fotky :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2007 na comix pouzi homebrew... ale myslim ze spusta iba tie comixove formaty http://dl.qj.net/index.php?pg=19&src=comic&catid=106 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Devilbringer
Čus lidi chtěl jsem se zeptat jestli si bookr poradí i s jpg docela by se mi to hodilo na komiksi tak kdyby někdo věděl jak na to tak dik předem:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts