JohnCzE Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 mam problém když vlezu v KILLZONE do DOWNLOADS nebo kdyz se chci dostat ze hry na killzone.com tak mi naskočí jako že se to pripojuje jako normalne u normal když chci jit na nejakou stranku ale potom se mi hned vypne PSP...nevíte co s tim??DÍKY..Mám origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 mne to ide v pohode .. nacita to web, ale nic tam nie je ... takze zatial ta to trapit ani nemusi ... ze vraj 21.maja tam ma pribudnut nova kampan na stiahnutie ... mam tiez original ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 a nemůže to bejt tim že mam fw 3.03OE-C??..ale nekteřá řikaj že uz to hrajou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 zatial tam nie je nic k stiahnutiu,.... a fw to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 j taky me to neslo kdyz jsem to pred nedavnem zkousel ... a jede uz multiplayer? vim ze nevalil ale meli ho prej spustit .. jak to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 mne to ide v pohode .. nacita to web, ale nic tam nie je ... takze zatial ta to trapit ani nemusi ... ze vraj 21.maja tam ma pribudnut nova kampan na stiahnutie ... mam tiez original ... j taky me to neslo kdyz jsem to pred nedavnem zkousel ... a jede uz multiplayer? vim ze nevalil ale meli ho prej spustit .. jak to je ? :idea: . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 jo kampan , ale ja myslim ze prece neslo vubec hrat po netu ... jen ad-hoc .. .a melo se to spustit nekdy v 2007 ... tak jestli to uz jde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Květen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2007 neco o tom ;) ... *Continuing the storyline (more than 2 hours of gameplay)*Four new missions with new environments (also playable in co-op) *New enemies, challenge games, vehicles and boss-fights *Infrastructure play of all multiplayer maps (max. 6 players) *2 new arena's *2 player "head-to-head" mode *Headset support *Unlock additional content both in-game and on Killzone.com http://pspupdates.qj.net/Free-download-pack-for-Killzone-Liberation/pg/49/aid/91737 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.