AlexXx Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Zdravím všechny. Potřebuju aktulizace na noda a našel sem NodEnabler. Zkusil sem ho a furt mi to hledá licenci a nic nenajde. Jak to tedy je? Máte nějaký tip, na aktulizace? Všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 Mne funguje .. Ale musíš zapínať ten NodEnabler každý deň .. mne to napr . beží niekedy 2 týždne v kuse a niekedy 1 deň v kuse ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 když nod tak každej měsic instalovat znova trial verzi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 já používam TNod a maximální spokojenost 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Říjen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 NodEnabler prý teď často vypadává. Sem si stáhl cosi z netu, kde jsou všechny aplikace a stránky na eset.:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 já ho aktivoval pomocí Nod activatoru a vsechno bezi jak ma....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ja si nasel licenci... a taky mi vsechno bezi jak ma... problem je ze obcas bezi ta licence az do konce platnosti ... (ted napr. prosinec...) nebo ji odstrihnou treba za 2 tydny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 ja si nasel licenci... a taky mi vsechno bezi jak ma...problem je ze obcas bezi ta licence az do konce platnosti ... (ted napr. prosinec...) nebo ji odstrihnou treba za 2 tydny... Jn. Taky mi to vždycky ukončí dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mironfs Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 10 minute mail>licencia>mas zadara nod a pritom neporusujes ziadny zakon podmienky etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 10 minute mail>licencia>mas zadara nod a pritom neporusujes ziadny zakon podmienky etc. nějak nechápu. Líp to prosím vysvětli. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.