Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

How I Met Your Mother

SupiK™

Recommended Posts

By akorát způsobilo neustálou stagnaci tohodle seriálu, kterou sleduju už od začátku 4. řady celkem... Myslim že až se tam objeví "mother" tak to nutně nemusí znamenat konec seriálu :D I s ňou by se dala rozehrát nějaká vtipná partie a tomu věřím :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja myslim, ze nerikali, ze to bude rovou matka, ale delaly se konkurzy na ''velkou zenskou roli'', a rikali, ze taky bude velkej postup v pribehu nebo tak neco, ale primo o tom, ze to bude mother nic, tak uvidime, co se za tim bude skryvat, treba novej clen party :)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Včera jsem se dívala na díl,konkrétně 2x19 a tohle mě rozsekalo...

Lily měla rozlučkuí se svobodou a Robin jí koupila vibrátor ale když přišla na oslavu,zjistila že to nebylo asi nejvhodnější vzhledem k hostům,jako Lily's babička,budoucí jeptiška apod.A tak věnování na jejím nevhodném dárku přehodila s věnováním Lily's babičky,která koupila šicí strojek.A teď...Předtím,než Lily rozbalila dárek od Robin (s věnováním babičky) řekla bábi nějaký ten proslov o "svém" dárku...

Když jsem byla mladá,moje matka to naučila mně a sestry používat. Soutěžily jsme,kdo bude dřív hotová. Bylo to tak vzrušující! Celá rodina nás pozorovala. Když jsem byla čerstvě vdaná,tohle mě zaměstnávalo. Celé noci,když byl váš dědeček v Koreji.

A když o něm mluvím,nemyslím si,že by to svým kamarádům z armády přiznal,ale používal ho pokaždé,když měl chvilku čas. A líbilo se mu to.

Snad ti to přinese tolik radosti,co mně.

:D [Pro pochopení,bábi mluvila o šicím stroji ale dárek,který rozbalila byl vibrátor] :D

Snad najdu i video :thumbup:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu