mladej Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 podle me tam matku nikdy neobsadi a to je dobre :) treba tu prihodu s ananasem taky nikdy nevysvetlili, cimz kvalita serialu stale stoupa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 By akorát způsobilo neustálou stagnaci tohodle seriálu, kterou sleduju už od začátku 4. řady celkem... Myslim že až se tam objeví "mother" tak to nutně nemusí znamenat konec seriálu :D I s ňou by se dala rozehrát nějaká vtipná partie a tomu věřím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Ja si taky myslim, ze i kdyz se matka objevi, tak to bude jeste par serii pokracovat... snad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 himym.cz mozna nejede na frontu..na foru se to jaks taks hejbe..Jinak na matku uz se delal konkurz nedavno..podle nejakejch reci by mela bejt ve stem dile.. Nevim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Ja myslim, ze nerikali, ze to bude rovou matka, ale delaly se konkurzy na ''velkou zenskou roli'', a rikali, ze taky bude velkej postup v pribehu nebo tak neco, ale primo o tom, ze to bude mother nic, tak uvidime, co se za tim bude skryvat, treba novej clen party :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak co rikate na novej dil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Tak co rikate na novej dil? Mno musím říct že novej díl mě zklamal...oproti minulému který se vyloženě povedl byl tenhle slabší :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 daddy's back! tenhle dil rozhodne nezklamal, barney je proste lepsi kdyz je sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Včera jsem se dívala na díl,konkrétně 2x19 a tohle mě rozsekalo... Lily měla rozlučkuí se svobodou a Robin jí koupila vibrátor ale když přišla na oslavu,zjistila že to nebylo asi nejvhodnější vzhledem k hostům,jako Lily's babička,budoucí jeptiška apod.A tak věnování na jejím nevhodném dárku přehodila s věnováním Lily's babičky,která koupila šicí strojek.A teď...Předtím,než Lily rozbalila dárek od Robin (s věnováním babičky) řekla bábi nějaký ten proslov o "svém" dárku... Když jsem byla mladá,moje matka to naučila mně a sestry používat. Soutěžily jsme,kdo bude dřív hotová. Bylo to tak vzrušující! Celá rodina nás pozorovala. Když jsem byla čerstvě vdaná,tohle mě zaměstnávalo. Celé noci,když byl váš dědeček v Koreji. A když o něm mluvím,nemyslím si,že by to svým kamarádům z armády přiznal,ale používal ho pokaždé,když měl chvilku čas. A líbilo se mu to. Snad ti to přinese tolik radosti,co mně. :D [Pro pochopení,bábi mluvila o šicím stroji ale dárek,který rozbalila byl vibrátor] :D Snad najdu i video :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.