Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kapr

Otázka

Cau chci se zeptat....mam zatim 2GB RAM a na nich XP(SP3)tak se chci zeptat kdyz budu mit 4GB RAM jaky Windowsi si tam mam dat?nebo jestli nebude lepsi nechat 4GB s XP a vyuzivat cca jen 3.5GB.....de mi hlavne o to ze nevim jake popripadne stahnout W a jake verze.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Windows 7, klidně Ultimate, 32/64bit podle procesoru

mam AMD Athlon X2 5000+ 2.60Ghz.....jo takze nejlip asi 32bit Windows 7 Ultimate jo?a jsou uz cesky?

jeste jedna otazka:D jak je dostanu do PC kdyz tam mam XP?:D teda jako da se to nejak preinstalovat aby mi tam zustaly data atd a nebo je lepsi format a na novo?

Odkaz ke komentáři

• 0
mam AMD Athlon X2 5000+ 2.60Ghz.....jo takze nejlip asi 32bit Windows 7 Ultimate jo?a jsou uz cesky?

jeste jedna otazka:D jak je dostanu do PC kdyz tam mam XP?:D teda jako da se to nejak preinstalovat aby mi tam zustaly data atd a nebo je lepsi format a na novo?

Máš dvoujádro, takže 64bit!!... jinak nejlepší je formát a nanovo a data si zálohovat. (filmy moc nepotřebuješ.. se stáhne znova a zbytek tak moc nezabere).

Odkaz ke komentáři

• 0
Máš dvoujádro, takže 64bit!!... jinak nejlepší je formát a nanovo a data si zálohovat. (filmy moc nepotřebuješ.. se stáhne znova a zbytek tak moc nezabere).

A co jako ovlivnuje dvoujadro? :roll: Dvoujadro beha stejne dobre na 32bit, jako na 64bit.. Nevim kde se vzala fama, ze 32bit nepodporuje vice jader nebo co..

Ja doporucuju ROZHODNE 32bit, ziskas tim asi 512MB-1GB volne RAM k dobru.

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi takto: pokud tam daš Win. 64bit získáš podporu více než 3,5GB RAMky, ale zároveň se ti zvedne využití RAMky operačním systémem, jelikož 64bit si načítá i knihovny z 32bit. Takže při 64bit více statratíš než získáš. Proto jdi určitě do 32bit.

Odkaz ke komentáři

• 0
A co jako ovlivnuje dvoujadro? :roll: Dvoujadro beha stejne dobre na 32bit, jako na 64bit.. Nevim kde se vzala fama, ze 32bit nepodporuje vice jader nebo co..

Ja doporucuju ROZHODNE 32bit, ziskas tim asi 512MB-1GB volne RAM k dobru.

Nic takového jsem neřekl, pouze sem vyjadřoval svou zkušenost na mém notebooku, kde 64bit verze W7 běhá mnohem lépe než 32bit.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu