jj.honza Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Jenom dotaz pro jistotu, abych nevyhodil zbytecne 35 korun :D stahnul sem ten Activate iso tady: [color=Lime][size=4][color=Red][size=2][color=Black]http://www.edisk.cz/stahni/97395/activate_iso.rar_1.52MB.html [/color][/size][/color][/size][/color] a vypalit tam mam celej ten RAR nebo jen to instalacko v nem ? na 99% to instalacko, ale radsi se zeptam ptz to je moje posledni DVDcko prazdny a dlouho si dalsi koupit moct nebudu, tak to nechci zmrsit :wohow: nebo to driv este nainstalovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Nic neinstaluj, rozbal ten archiv a vypal ISO soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jj.honza Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 tam prave zadnej iso neni, jen exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 V tom archivu je soubor s názevm active.iso http://s1.imgupload.cz/img/--/170788/GiGRJ/bla.PNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jj.honza Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 fajn, stahl sem to z jinyho odkazu a tam to bylo ok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 já normálně strčil dvd do mechaniky zapnul cloneCD nasel to iso a dal vypalit zadny nastavovani nic a jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom7.89 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 lidi prosim Vás....musím to aktivační dvd vypalit na Dvd+R DL nebo stačí DVD+r???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 lidi prosim Vás....musím to aktivační dvd vypalit na Dvd+R DL nebo stačí DVD+r???? Dvd+R DL na normalni to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jj.honza Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak sem to Active ISO pekne vypaloval, nabehlo 100% complete a uz asi 5 minut je to na 100% a jen Finalising a nic .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jj.honza Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 udelal sem nekde chybu sakra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psycho_Boss Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Jen abych potvrdil ze to funguje i mne: Mam fw 1.5 nebo 1.4 uz nevim a hry s wave4 jsem jen opatchoval ppf-o-matic3 a vse bez problemu. Zkouseno na dantes inferno a darksiders :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bucan Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 prosim, muzu se zeptat kcemu slouzi ten aktivacni disk?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 prosim, muzu se zeptat kcemu slouzi ten aktivacni disk?? K přehrátí wave 4 her (5 a 6 taky) bez patchování na nižší wave, ale funguje to jenom na iX 1.6 ... jinak je to na nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Cau nemáte někdo ty obrázky u iXtreme 1.51 BenQ/Samsung/LiteOn, jak je tam nastavte podle obrázku tak se mi ty obrázky nezobrazí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Myslíš ty čtyři? Tady jsem je stáhnul, zabalil a upnul http://www.multiload.cz/stahnout/154538/img-rar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jo tyhle 4, , super diky a aneměl bys ještě ten posledni kde se ti ukáže ten vypis....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srotak Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Zdarec udělam vše podle toho návodu (1.51 lite-on) dám tam patch video a patch PFI(samozřejmě nahraju ty soubory), ale pořád tam mám tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Podle mně je to v pořádku a můžeš to vypálit . Co myslíš , že je na tom špatně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Podle mně je to v pořádku a můžeš to vypálit . Co myslíš , že je na tom špatně ? Asi se mu nelíbí, že tam má pořád wave 4 ... Zdarec udělam vše podle toho návodu (1.51 lite-on) dám tam patch video a patch PFI(samozřejmě nahraju ty soubory), ale pořád tam mám tohle: Vypni v abgx autofix (Level0 v záložce rebulding) ... A udělej patch přes X360 wave patcher http://console-forum.net/showthread.php?p=784834 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Já jsem si nevšiml , že potřebuje patch na wave 3 - radil jsem mu potom přes ICQ , ale on to chce pořád patchovat přes ABGX i když jsem mu radil , aby to patchoval X360wavespatcherem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srotak Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Zdarec... zkoušel sem opatchovat Assasins Greed 2 přes wave patcher, ale i tak to moje mechanika 1.51. lite-on nedá... furt play DVD, tak sem zkusil vypálit Activation, ale ten mi taky nepomohl... zkusil sem updatnout dash ale šlo mi updatnout jen ten starej 7 mega, protože novej má 80 mega a já mam na pamětovce jen 50 mega... nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Na jakou wave jsi to patchoval a přes co? ActiveISO funguje jenom na 1.6, udělej update Dashboardu přes flashku (viz. topic pro začátečníky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srotak Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 šak to jsem udělal... mam tam ten podzimní, ale nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Na ake wave si AC2 patchoval? A urob si miesto, aby ti dashboard updatlo cely...kup si HDD, ma viacero vyhod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srotak Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Nějaká rada, která by mi pomohla hned prosím?... Jinak už sem takhle opatchoval 2 hry všechny na Wave 3.... ale furt jen play DVD.... MU nemůžu promazat protože max je nějakých 55 mega.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.