toro Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO - a podívej se , jestli máš dole D : 2.0.8955.0 . Jestli ne , tak nové hry nerozjedeš . Jak to že máš maximum na MU jen 55 MB ? Já myslím , že nejmenší paměťovky měly 256 MB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srotak Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 přesně tenhle dash mám...... existuje i 64 MB karta.... Našel sem to v tescu za 100 tak sem to koupil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 přesně tenhle dash mám...... existuje i 64 MB karta.... Našel sem to v tescu za 100 tak sem to koupil xD Kup si aj 120GB HDD a investicia nebude zbytocna - full dashboard, "nekonecne" savy, tichsia konzola, rychlejsie nacitanie, setrenie flashnutej mechaniky, v automobilovych hrach spustis aj "zaznam pretekov" (bez HDD nespustis replay napr. vo Forza) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamre Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Chtel bych se zeptat,musim mit flashnuty xbox 360,abych si zahral wave 4 hry pres ixtreme na wave 3 a co je aktivacni iso ?? Thanks za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Přečti si topic pro začátečníky a zkus tu otázku trošku přeformulovat ... takhle vůbec nevim co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamre Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 No podle prvniho navodu v prvni strance,jak se tam dela a vypaluje wave 4 hry,aby fungovaly na xbox360 a musi xbox360 byt flashnuty nebo nemusi ? A jak mam poznat aktivacni iso...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Xbox samozřejmě flashnutý musí být . Aktivační iso je vypálené na DVD + R DL a používá se na spuštění her vyšších než wave 3 jen u flashe FW 1.6 . Ty máš tenhle FW ? Nebo ještě nemáš xbox flashlý ? Pokud si teprve budeš xbox nechávat flashnout,tak budeš mít nejnovější FW a nemusí tě to zajímat a všechny hry půjdou spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamre Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Na neco jsem vsiml ze wave 4 hry pomoci programu abgx360 jdou na firmware v navodu je napsano: Pouzivani abgx360 Tento program doporucuji pouzivat vzdy at uz mate jakykoliv firmware navod ve strance: http:/console-forum.net/archive/index.php/t-71122.html Kdyz je xbox360 flashnuty tak musi byt smazano firmware, to znamena ze nemusi byt flashnuty ? PLS poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 Ty by sis měl hlavně zjistit základní pojmy, máš v tom opravdu hodně velký zmatek. Flash = neoficiální FW (CFW - Custom Firm Ware) mechaniky, je jich několik druhů. Abys spustil pirajdu, MUSÍŠ mít nějaký flash (tzn. CFW). Abgx je program na kontrolu her, aby jsi zjistil, zda jsou v pořádku a jestli budou fungovat. Ale rozohdně musíš mít v konzoli CFW, aby jsi hru spustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalking Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ahoj mám takový problém stáhnul jsem hru crysis 2 rozbalil jsem a dal do abgx360 vyprdlo mi to že je vše ok a tak jsem to dal vypálit v imgburner vše v ok ale když to dám do xboxu tak ani ♥♥♥♥♥ jen logo xboxu jo a předtím mi hry šli teda tak před rokem dlouho jsem nepálil. Dík za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Ahoj mám takový problém stáhnul jsem hru crysis 2 rozbalil jsem a dal do abgx360 vyprdlo mi to že je vše ok a tak jsem to dal vypálit v imgburner vše v ok ale když to dám do xboxu tak ani ♥♥♥♥♥ jen logo xboxu jo a předtím mi hry šli teda tak před rokem dlouho jsem nepálil. Dík za radu Když jsi dlouho nevypaloval a nehrál novější hry , tak máš pravděpodobně starý dashboard . CRYSIS 2 je wave 11 a ta vyžaduje DB 12625 .Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš Stáhnout ho můžeš zde : http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.