tomig Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Zkousel jsem patchnout COD MW2 na Wave3 a ten jde. Ale Lips nebo Tekken mi na Wave 3 predelat nejdou :( Screen uz tady je, vypis z ABGX konci: All CRCs match Verification was successful, Stealth passed! Cannot check SplitVid due to invalid or uncertain PFI/Video Vypada to, ze nesedi Video.iso nebo Pfi.bin. Nevite nekdo, co s tim? To jsou ruzna PFI a VIDEA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceKiller Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 mám Xbox360 s Lite-on s fw 1.6 ( čerstvě přehranou od Kanalizatora díky muc za to ) vč. nového db a zkoušel jsem hru Madagascar Kardt s Wave4 bez uprav jen s pomocí Activation DVD a vše funguje OK. jinou hru s Wave4 zatím nemám. Ice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Čau všichni - poraďte prosím někdo. Vypaluji active.iso v ImgBurn podle navodu a už asi půl hodiny čekám při 99% na Finalising Disc. Je to normální nebo to je špatně a vypalování mám přerušit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Čau všichni - poraďte prosím někdo. Vypaluji active.iso v ImgBurn podle navodu a už asi půl hodiny čekám při 99% na Finalising Disc. Je to normální nebo to je špatně a vypalování mám přerušit. Díky. Ja som tak vypaloval jednu hru , dal som exit a hra ide .. Keď som vypaloval activate.iso , tiež som mal ale 5min finalising disc .. ale nakoniec dalo ten song a operation successfully completed .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 :idea::idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Mě to finalizuje už přes půl hodiny a stále 99% a nic. Jel jsem přesně dle návodu co tu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Já to nechápu. Nejdříve mi patchování jelo bez problémů, ale dneska mi to začlo dělat problémy s tím:Cannot check SplitVid due to invalid or uncertain PFI/Video A dneska mi to dělá už i u her, které mi šly opatchovat. Teď už nejdou. Tak nechápu, v čem je chyba Napadlo mě, že by to mohlo být poškozením toho video.iso a pfi, stáhl jsem to znovu a pořád to samé. Takže mi to hlava fakt nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Napadlo mě, že by to mohlo být poškozením toho video.iso a pfi, stáhl jsem to znovu a pořád to samé. Takže mi to hlava fakt nebere Stejnej problém... ale Tekken a COD mi jede, ale patchnout mi nejde Dragon origins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomig Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 ja se s tim trapim od zacatku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karton Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 :bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandzoba Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 MUSÍME BEJT TRPĚLIVÍ A POČKAT NA NOVEJ FLASH KTEREJ POBERE UPLNĚ VŠE-:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jak by mělo vypadat wave 4 hra která pude spustit přes activate iso v abgx... mohl by sem někdo hodit screen? (abych prostě nevyhazoval dvd) nejlepší by bylo kdy někdo proje v abgx už vypaleny dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 normalne vsechno zeleny maximalne neco zluty :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jestli tomu dobře rozumim, tak když opatchuju hru z wave4 ne wave3, tak ta hra nejde zkopírovat na harddisc? Takže když si jí chci zkopírovat na harddisc, abych jí nemusel hrát z dvd a zbytečně se nejebala mechanika, tak jedině přes ten iso activation dvd? Dík za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Listopad 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Jestli tomu dobře rozumim, tak když opatchuju hru z wave4 ne wave3, tak ta hra nejde zkopírovat na harddisc? Takže když si jí chci zkopírovat na harddisc, abych jí nemusel hrát z dvd a zbytečně se nejebala mechanika, tak jedině přes ten iso activation dvd? Dík za odpoveď Kopirovani hry na HDD funguje porad stejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filousss Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Kopirovani hry na HDD funguje porad stejne... Děkuju za odpověď:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrisak Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Mam flash 1.6 tak jsem vypalil v imgburnu activate soubor, vybral jsem ten vetsi, dal jen jednu vrstvu a v pohode, uz mastim tekkena, jednoduchy jak facka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Keď je dobrý návod, je dobrý aj výsledok :lol: Ale nie .. som rád že ti to ide :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jsem rad ze to vetsine lidi funguje :) ... nedavno vysel zajimavej program, kterej dokaze patchovat na vsechny wave. Jeste sem ho nezkousel, ale nekolik lidi rika ze funguje. [url]http://console-forum.net/showthread.php?t=72247[/url] Casem pridam tutorial i na nej... EDIT: Jeste bych chtel dodat, ze ten kdo pude na Live s opatchovanou hrou, tak ma temer jistej ban. Proto doporucuju zalohovat si nepatchovanou hru a az vyjde novej FW (pro vsechny mechaniky) tak hrat s temahle nepatchnutejma zalohama. Navic vam nic jinyho nezbyte, ptz novy FW podporuje jenom cisty Wave (nepatchnuty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak já už z toho kvetu jako..Znicil jsem uz 5 dvouvrstvejch a porad mi to nejede..Kdyz chci rozjet toho MW 2 tak to vypalim to dvd podle toho navodu vyse dam ho do konzole ona se tim jako aktualizuje pak to vyndam a dam tam tu hru?nebo jak to funguje?..Druha otazka je ze mi to uz nekolikrat nefungovalo no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak já už z toho kvetu jako..Znicil jsem uz 5 dvouvrstvejch a porad mi to nejede..Kdyz chci rozjet toho MW 2 tak to vypalim to dvd podle toho navodu vyse dam ho do konzole ona se tim jako aktualizuje pak to vyndam a dam tam tu hru?nebo jak to funguje?..Druha otazka je ze mi to uz nekolikrat nefungovalo no.. Tak ako to vlastne robíš ? :blink: V inom topicu píšeš , že to robiš pomocou patchu .. Tu to zas vypadá , že to robíš pomocou activate.iso .. Keď to robíš cez patch , tak activate.iso nepotrebuješ .. Keď to robíš cez activate.iso , tak hra nesmie byť patchnutá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Nn mam neopatchovanou hru,zkousel jsem topres activate.iso..a nic v xboxu mi tam jen vyskocilo naky psani ..anglicky,japosnky atd..a nic vic s tim delat neslo..Ja to snad nikdy nevymyslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Nn mam neopatchovanou hru,zkousel jsem topres activate.iso..a nic v xboxu mi tam jen vyskocilo naky psani ..anglicky,japosnky atd..a nic vic s tim delat neslo..Ja to snad nikdy nevymyslim.. OMG .. Veď hej , potom dáš eject a strčíš tam wave 4 hru :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 1.Tagze jsem to tam vlozil 2.Pak to vyndal dal tam MW2 3.yes uddate now 4.Konzole se restartovala 5..Zase mi to ukazalo update..zase se restartovala..a to poraddokola..(zkousel jsem vypnout a zapnout konzoli a porad mi to u hry pise Can't read media.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 1.Tagze jsem to tam vlozil2.Pak to vyndal dal tam MW2 3.yes uddate now 4.Konzole se restartovala 5..Zase mi to ukazalo update..zase se restartovala..a to poraddokola..(zkousel jsem vypnout a zapnout konzoli a porad mi to u hry pise Can't read media.. Musíš dať YES a potom NO .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.