R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Musíš dať YES a potom NO .. Tak ted mam problem s prihlasenim se na muj ucet..Nevim proc ale nechce se mi to prihlasit..:cheesygrin:No to uz je moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak ted mam problem s prihlasenim se na muj ucet..Nevim proc ale nechce se mi to prihlasit..:cheesygrin:No to uz je moc.. Ty si moc .. sry za OT , ale musel som .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Tak uz to mam castecne spusteny..Uz vidim ze je v mechanice Modern Warfare 2 tak tospustim a zase seto pta na updaty tak dam YES a pak NO Jenze mi to po tehle krocich zas najede na menu..a sem zas na zacatku.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 updatuj dashboard pres flash disk a nebo vypal na cd ci dvd . Viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=51466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandzoba Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Bacha na to je novej zabijÁk online pŘes net budete dostÁvat ban a pĚknĚ vÁm to zavaŘÍ,a ben bude obsahovat Že nebudete moct nahravat na hdd disk-ten kdo ma flash at se nepŘipojuje na net at hrajte jen offline je to jen rada a bacha na to je to dersnÝ!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voska10 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 a muzu se jeste zeptat to activate iso se musi vypalit i s tim .dvd ? na jinych forech maj odkazy s .dvd a tady mate bez ...nechci si znicit DVDcko tak diky moc za odpoved .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 pls nepobral sem tak se ptám,dkyž si ch izahrát 4 wawe hrz(tekken 6) a mám fw 1.5 tak stačí opatchovat tímhle a vypálit? iXtreme 1.5 a nizsi: (odzkousel pcmaker) stahnout a rozbalit balicekhttp://www.edisk.cz/stahni/29684/3rd_Wave_patch.rar_6.77MB.html spustit ppf-o-matic3.exe nahrat ISO soubor nahrat Patch (soubor v14-15.ppf, je prilozen v balicku) stisknout Apply a za chvilku je hotovo nebo to opatchuje jen na 3 wawe,takže pak ještě zase opatchovat na jako 3 wawe? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 pls nepobral sem tak se ptám,dkyž si ch izahrát 4 wawe hrz(tekken 6) a mám fw 1.5 tak stačí opatchovat tímhle a vypálit?nebo to opatchuje jen na 3 wawe,takže pak ještě zase opatchovat na jako 3 wawe? thx Nieco nove: http://console-forum.net/showthread.php?t=72247 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davideso Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Caute mam jednu otazku dal som vsetko podla navodu mam najnovsi flash ale nejdu mi hry ked tam neni wave 4 na niektorych tak som sa snazil to robit podla navodu ale toto mi vyslo cez abgx360 nechapem co robim zle pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak dal som to cez abgx360 , vyslo mi toto http://img341.imageshack.us/img341/5159/beznzvuq.jpg , pojde mi to ak mam flash 1,6 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 tak dal som to cez abgx360 , vyslo mi toto http://img341.imageshack.us/img341/5159/beznzvuq.jpg , pojde mi to ak mam flash 1,6 ? melo by s pouzitim activate isa. viz obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 ono to z aktyvačnym ide,ale keby som chcel bez,tak ako? asi ked mam 1,6 tak len s aktyvačnym čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 ono to z aktyvačnym ide,ale keby som chcel bez,tak ako? asi ked mam 1,6 tak len s aktyvačnym čo? pokud to chces hrat bez activate isa. tak tu hru ktera je wave4 musis patchnout na wave3, a activate iso nepotrebujes. tento navod je na zacatku tohoto topicu myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whatname? Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 Mam takovy dotaz. Stahl jsem Batman: Arkham Asylum. Abgx360 mi ukazuje, ze je to Wave 3 hra, ale v konzoli mi to dela presne to, co delaji Wave 4 hry, pokud to neni nijak osetreny (viz. aktivacni disk atp.)... je treba udelat Wave 4 to Wave 3 i presto? Jsem z toho nejakej zmatenej :). Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bordo84 Odesláno Prosinec 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2009 chcel by som sa opytat, ked je zly video partition alebo xdvd mulleter ukazuje ze chybaju video data, je mozne ze to ma vplyv na grafiku tzn ze vypadaju postavy objekty alebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Zdravím ... Dělal jsem vše podle návodu:tick:... Mam iXtreme 1.6 , hry spouštím pomocí toho aktivačniho dvd. Všechno mi "jede" ale mam jediný problemek občas cca 1x za 5-10 min mi nachvilku začne běhat obrazovka nahoru a dolu (zná te to třeba jak když mate špatný signal na telce) po chvilce je to zas ok , někdy mě to fakt vytočí třeba když hraju MW2 :D .. Nevíte někdo čím to ? (Telkou to není a káblama taky ne a to aktvační dvd sem si vypalil pro jistotu 2x a děle to u obou..) Předem dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Robí ti to pri každej hre ? Ak iba pri MW2 , tak je to zlý RIP .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Robí ti to pri každej hre ?Ak iba pri MW2 , tak je to zlý RIP .. Momentálně mám vypálenou pouze MW2 s wave4 , zkoušel sem tam dát GTA4 a dělá mi to taky , předtím to nikdy nedělalo. Dělá mi to teď u všech her :( i když Xbox vypnu a zapnu :( kruciš . Až ted po tom co sem tam spouštěl to aktivačni dvd. EDIT/: Problem vyřešen :) (bylo to telkou.. Zkoušel sem to na 2 televizich, který nejsou LCD a těch to blblo ,pak sem to hodil na telku rodiču LCD s HDMI a tam to jede krásně :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Chci se zeptat, s novým abgx360_v1.0.2.. kdyz podporuje wave 4, porad musim wave 4 hry patchovat nebo vkladat aktivacni iso? Nebo uz tento novy abx sam opravi nebo opatchuje nebo neco.. moc tomu nerozumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bordo84 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Chci se zeptat, s novým abgx360_v1.0.2.. kdyz podporuje wave 4, porad musim wave 4 hry patchovat nebo vkladat aktivacni iso? Nebo uz tento novy abx sam opravi nebo opatchuje nebo neco.. moc tomu nerozumim. ano musis abgx to iba kontroluje a vypaluje on nepatchuje nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 EDIT/: Problem vyřešen :) (bylo to telkou.. Zkoušel sem to na 2 televizich, který nejsou LCD a těch to blblo ,pak sem to hodil na telku rodiču LCD s HDMI a tam to jede krásně :D ) Prosim vas pekne, cesky priatelia, zahodte uz tie stare CRT televizory. Mate HD konzoly, tak k nim za par drobnych kupite aj LCD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devilek Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 u tohoto tam nemam "your console region code" na PAL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thOma- Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Jelikož mi chodí spousta zpráv s vašimi problémy s patchováním a nemám dost sil na to abych každému zvlášť radil se svým probémem shrnu to tady. VŠEM doporucuju používat program 360 Waves Patcher! Je to opravdu nejjednodušší způsob na patchnutí her na jakoukoliv známou Wave. Návod na tehle program je už zde na fóru a tak nevidím důvod abych ho znovu psal zde. Jediné co můžu doporučit je používat program abgx360 na kontrolu her před vypálením a hraním na Live. http://console-forum.net/showthread.php?t=72247&highlight=360+waves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Mám dotaz, potřebuju vědět, zdali jsem to pochopil správně. Mám novej xbox360, mechaniku Liteon s FW nejspíše 1,51... Takže když stáhnu hru, opatchuju ji na wave3, vypálím a dám do xboxu, budu moc normálně hrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Mám dotaz, potřebuju vědět, zdali jsem to pochopil správně.Mám novej xbox360, mechaniku Liteon s FW nejspíše 1,51... Takže když stáhnu hru, opatchuju ji na wave3, vypálím a dám do xboxu, budu moc normálně hrát? ano, ale nezasiral bych cd patchovanim a sehnal activation disk ale jestli nevis o co de najdi si to na foru nebo patchni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.