romik Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ano, ale nezasiral bych cd patchovanim a sehnal activation disk ale jestli nevis o co de najdi si to na foru nebo patchni vykašlal bych se i na toto a raději bych si nechal dát na Liteon nový firmware - iXtreme 1.61, kde již není potřeba patchovat wawe 4 a wawe 5 hry !!! ....Dneska vyšel ;) ....pardon, teda už 15 minut včera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Romiik: a máš nějakej odkaz a návod, kde to sehnat? udělám to "made-in-home" ? hustokozlik: dneska jsem si stáhl hru assassin creed "Assassins Creed II - PAL.XBOX360-DNL " abg360 původní screen a chtěl jsem si to patchnout na wave3: myslím, že mám všechno nastavené dobře.....ale stejně :( vypálil jsem to na DVR+R DL rychlostí 2,4 a v xboxu mi to hodí jen bílou obrazovku s nápisem xbox Dashboard mám updatovanej, mechanika Liteon FW 1,5, neni flash.... co mám špatně?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Pokud tomu nerozumíš a nemáš s tím zkušenosti, tak bych to made in home nezkoušel, můžeš si způsobit více problému než užitku. Zvláště když nevíš odkud stáhnout fw. Ale klidně to zkus, ale jak špatně vyčteš key, tak potom nebreč. btw. teď si všímám, že nemáš flash, nebo jsi se jen přepsal ?????????????????????????????? to by byla velká demence :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 to se tady normálně takhle uráží nebo co? flash nemám, z přízpěvků, co jsem pročetl jsem pochopil, že když budu mít activate dvd , tak flash nepotřebuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomm Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Špatně jsi to pochopil, flash musíš mít v každým případě. Activation dvd se používá, pokud máš starší flash a chceš hrát novější hry, které mají novou ochranu. Pokud nechceš flashovat mechaniku na novější firmware tak použiješ před každým hraním activation dvd. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Špatně jsi to pochopil, flash musíš mít v každým případě. Activation dvd se používá, pokud máš starší flash a chceš hrát novější hry, které mají novou ochranu. Pokud nechceš flashovat mechaniku na novější firmware tak použiješ před každým hraním activation dvd. ;) Aj ty si to doplietol :cheesygrin: Na starsi flash (1.4, 1.5) sa hra patchuje na wave2. Na novom flashi (1.6), kto nechce hry s wave4 patchovat na wave3, sa pouziva "activate iso". Kazdopadne na zalozne kopie je nutne mechaniku flashovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bordo84 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 co mas spatne? kontroloval si to abgxom a potom si to napalil v tom mas problem :D ked to patchnes nikdy to nekontroluj abgxom pred napaleni pretoze sa ti to bude snazit opravit spat na povodnu wave a zastavi sa v polke cesty :D a preto ti to potom nejde na xboxe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaky Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Je normalne ze ked vypalim aktivacne dvd a dam do xka a pustim ho tak mi napise ze toto dvd je spustitelne iba na konzole xbox 360? lebo potom som ho normalne vypol(dal do dashboardu) a hodil som tam wawe 4 cod MW 2 a islo mi. Tak ja len ze ci je to normalne aby to pisalo ze je to spustitelne iba na xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtec3k Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Jak poznam jakou mam v Xboxu 360 ACADE Mechaniku? Jak poznam verzi iXtreme, a jak poznam verzi FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Jak poznáš verzi iXtreme a verzi firmware je stejná otázka. Poznáš to, když rozebereš xbox, vyndaš mechaniku a napojiš ji na sata konektor v PC. Pak již otevřeš Jungleflasher, atd atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Arcade mechaniku ? Nic takového neexistuje. Konzole se prodává ve verzích Elite a Arcade, dle výbavy. myslim ze se ptal takto: jak poznam jakou mam v xbox360 Arcade, mechaniku? tzn. mam xbox360 arcade a zajima me jakou v nem mam mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 myslim ze se ptal takto: jak poznam jakou mam v xbox360 Arcade, mechaniku? tzn. mam xbox360 arcade a zajima me jakou v nem mam mechaniku odpověd už jsem napsal v předchozím příspěvku.. mechaniku napojit na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtec3k Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Vite co me jde o toto, dal jsem xbox nakymu frajerovy aby mi ho cipnul dal jsem za to 1500kc aby mi tam sly vypalene hry.. dal mi k tomu tri vypalene hry NFS undecover, MOH a CrackDown, ty tam fungujou v poho a pak jsem chtel napr. Forza motors a Tekken6 a ty hry kdyz vlozim do xboxu tak se mi tam objevi jen logo xbox nebo hlaska at vlozim hru do xboxu 360.. A nevim co teda ted s tim mam dal delat.. Cetl jsem neco o boot dvd pomuze mi to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Vite co me jde o toto, dal jsem xbox nakymu frajerovy aby mi ho cipnul dal jsem za to 1500kc aby mi tam sly vypalene hry.. dal mi k tomu tri vypalene hry NFS undecover, MOH a CrackDown, ty tam fungujou v poho a pak jsem chtel napr. Forza motors a Tekken6 a ty hry kdyz vlozim do xboxu tak se mi tam objevi jen logo xbox nebo hlaska at vlozim hru do xboxu 360.. A nevim co teda ted s tim mam dal delat.. Cetl jsem neco o boot dvd pomuze mi to ?? potřebuješ Activate .iso, na fóru tady o tom máš spoustu příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonk Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Jak se pouziva ten activation disk? Vypalil jsem to podle navodu a kdyz to strcim do boxu, tak mi to prehraje jako video, respektive logo Xbox a pak text .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 nemáš lepší si přeflashovat xbox ?? Buď si dáš iXtreme 1.6 non-stealth (pokud nehraješ online a chceš aby ti šly i patchované hry), nebo pokud máš Liteon tak iXtreme LT a nemusíš takové věci vůbec použivat a můžeš hrát i online, pokud už ovšem nejsi na blacklistu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonk Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 on-line nehraju, flashovat urco budu .. ale az pristi mesic nekdy... a rad bych si AC2 zahral uz dnes... , tak jestli mi muzes poradit ako na to, byl bych vdecny, uz jenom, ze jsem na to pouzil posledni DL co tu mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 ok, takže: Po vypálení activate .iso, vlož tento disk do mechošky a stiskni tlačítko "A" na ovladači. Počkej cca 10 sekund a vymeň aktivační disk za hru. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonk Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 no tohle jsem taky vedel... ále, strcim activate disk do boxu, ... zacne se mi to prehravat a na obrazovce mam logo xboxu a nejaky instrukce eng, japonsky atd.. vyndam dvd a kdyz tam strcim hru, tak mi stejne najede jako video DVD, tzn, ze je tam jenom PLAY DVD a pak se to chova jako film... s tim activate iso je to dobre?(logo atd)nebo uz tady je chyba... No , snad to rozjedu teda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 activate iso se vůbec nemusí ani zapínat. Pokud to máš správně vypálené, jen vložíš do xboxu, nezapínáš (popř. zapneš a zobrazí se ti logo xka s tím, že to vypadá jako špatně vypálená hra), počkáš asi 2-4 sekundy, vytáhneš dvdčko, vrazíš do xka vypálenou hru a ta by ti měla najet. Takhle to funguje, pokud máš správně vypálené jak activate iso, tak dvd s hrou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonk Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Jasný, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonk Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 podle tohoto navodu, delam vse spravne... ale hra nenabehne, stale logo jak na zacatku, mate s tim nekdo zkusenosti? Pod tim jsem nenasel odpoved.Podle me mam fw 1.51 coz je asi starsi nez je potreba predpokladam, mel jsem za to , ze s activate, jde jaka-koli wave ... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Na starsie fw. sa hry patchuju cez 360WavesPatcher. Napr. na fw. 1.4 sa patchuju nove hry (s wave3, 4, 5, 6) na wave2. http://abgx360.net/verified.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jj.honza Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 mam FW 1.6 , a stahnul sem si na wave 4 ten ActiveISO , vypalil to jako FILE , na dve vrstvy atd.... IMG burn dosel na 100% , a pak jen Finalising... a nic víc, asi hodinu, a furt nic. Tak sem to vyndal , dal do xboxu, nic to nenacetlo, jen Multi Media Disc ... vyndal, dal tam Mass Effect 2 (což je wave4 ) a a nic, nepomohlo to, nevite v cem je chyba ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Je špatně vypálený to activeISO ... mrkni sem jak to má vypadat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.