espézetka Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 čuss, když třeba kecám po skypu a su na netu, nebo dýl hraju nějakou hru tak se kompl z ničeho nic sekne a končím ... Musím buď tvrdej restart nebo vypojit kabel z elektriky (to moc nedělám :-P ) Máte nějaký rady nebo tka ? Odměna 10K crdts Citovat
0 Muthor Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Otevři komp a pořádně ho pročisti, třeba stlačeným vzduchem. Hlavně větráky, i na grafice. Pokud problém bude pořád, vyměn silikonovou pastu na procesoru Citovat
0 Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Buďto to bude co zmiňoval Muthor nebo máš moc spuštěných aplikací a nestihá ti to pc...kolik máš RAM? Jinak si zapni správce úloh/výkon a zapínej u toho aplikace uvidíš co to udělá... Popřípadě dej defregmentaci disku,projeď si OS antivirákem a nakonec když nic nepomůže v poslední řadě překopni OS. Citovat
0 AlexXx Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Podlě mě myslím, že vysoké nároky na pc. Skype a hry moc do sebe pěkně nejdou, pokud nehrajes cs 1.6. Citovat
0 Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Podlě mě myslím, že vysoké nároky na pc. Skype a hry moc do sebe pěkně nejdou, pokud nehrajes cs 1.6. Blbost Skype až tak moc nezatěžuje pokud má dejme tomu Procak pod 1.3GHz a Ram menší jak 256 takk bych tomu věřil. Znám z vlastní zkušenosti tuto setsavu mám na chatce ... občas se mi to vypína když zapnu skypea dejme tomu CoD 1 :) Citovat
0 AlexXx Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2009 Tak crysis se skypem se hraje blbě xD. Citovat
Otázka
espézetka
čuss, když třeba kecám po skypu a su na netu, nebo dýl hraju nějakou hru tak se kompl z ničeho nic sekne a končím ... Musím buď tvrdej restart nebo vypojit kabel z elektriky (to moc nedělám :-P ) Máte nějaký rady nebo tka ?
Odměna 10K crdts
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.