espézetka Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 čuss, když třeba kecám po skypu a su na netu, nebo dýl hraju nějakou hru tak se kompl z ničeho nic sekne a končím ... Musím buď tvrdej restart nebo vypojit kabel z elektriky (to moc nedělám :-P ) Máte nějaký rady nebo tka ? Odměna 10K crdts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Otevři komp a pořádně ho pročisti, třeba stlačeným vzduchem. Hlavně větráky, i na grafice. Pokud problém bude pořád, vyměn silikonovou pastu na procesoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Buďto to bude co zmiňoval Muthor nebo máš moc spuštěných aplikací a nestihá ti to pc...kolik máš RAM? Jinak si zapni správce úloh/výkon a zapínej u toho aplikace uvidíš co to udělá... Popřípadě dej defregmentaci disku,projeď si OS antivirákem a nakonec když nic nepomůže v poslední řadě překopni OS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Podlě mě myslím, že vysoké nároky na pc. Skype a hry moc do sebe pěkně nejdou, pokud nehrajes cs 1.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Podlě mě myslím, že vysoké nároky na pc. Skype a hry moc do sebe pěkně nejdou, pokud nehrajes cs 1.6. Blbost Skype až tak moc nezatěžuje pokud má dejme tomu Procak pod 1.3GHz a Ram menší jak 256 takk bych tomu věřil. Znám z vlastní zkušenosti tuto setsavu mám na chatce ... občas se mi to vypína když zapnu skypea dejme tomu CoD 1 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Tak crysis se skypem se hraje blbě xD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
espézetka
čuss, když třeba kecám po skypu a su na netu, nebo dýl hraju nějakou hru tak se kompl z ničeho nic sekne a končím ... Musím buď tvrdej restart nebo vypojit kabel z elektriky (to moc nedělám :-P ) Máte nějaký rady nebo tka ?
Odměna 10K crdts
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.