Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Chtěl bych si stáhnout ňáky Monster Hunter Freedom, ale nevim jaký... slyšel sem něco, že vyšli nový Unite, ale nevim jaký jsou... jaký díl by ste mi doporučili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 jednoznačně unite, sou english a nejnovější (nejvíc věcí, největší hrací doba) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 a jak se liší Unite od 2G ? naky podstatny rozdil? sou jiny ukoly? jiny mapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 a jak se liší Unite od 2G ? naky podstatny rozdil? sou jiny ukoly? jiny mapy? 2G - je japonskej nazev Unite je evropskej a americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 2G - je japonskej nazev Unite je evropskej a americkej já si od první chvíle, co sem tu viděl název Unite myslel, že je to další díl...:D já sem blbec...:) rozhodně díky za vysvětlení...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 a navic ve 2G mas vice krve nez v UNITE ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 a prave ta krev se mi libi xD ale mam Unite, konecne dalsi hrac MH, teto super hry co tu hraje kupa lidi a je o tom nejvetsi topic na celem Console Foru xD, ber Unite a doufej ze pristi rok spolu s nami ze vyjde novy dil xD, potom se podiv do Sport clubu a precti si zakladni informace ok:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 kdyby ta hra byla aspon cesky...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 přesně tak, jakesi nahov** NFS delaji v cestine a takovouto tezkou hru kde je potreba rodny jazyk ne!! to je hrozne.. hlavne se toho nepust jak ti neco nepujde, nebo necemu nebudes rozumet, na vse se tu zeptej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Říjen 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 já mám jeden velkej problém, u kterýho sem se už zasekl asi před půl rokem, to sem si hru smazal a ted si stahuju Unite, minule to byly dvojky... je to jeden z prvních úkolu kde musim zničit toho vůdce těch dinosaurů...:roll: to sem zkoušel asi 100x a zdá se mi jako nesmrtelnej... ted to budu zkoušet znova a uvidim jak mi to půjde... jestli se tam zase seknu, tak to nemá cenu dál hrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 nonono, a to je přesně ono, už se chceš od toho zase odseknout.. stáhni si UMDGen, dej si tam to iso Monstra, a rekni mi jestli mas US verzi nebo EUR, PMkou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest LaYer Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ahoj (nechci zakládat new topic tak použiju tenhle) monster hunter je pej dobrá hra nejspis si ji stahnu ale chtel bych se na neco zeptat : 1) je k týhle hře potřeba dobré angličtiny ? 2) a když je, tak nejsou nejaky cz tittles ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bunny1468622758
Chtěl bych si stáhnout ňáky Monster Hunter Freedom, ale nevim jaký... slyšel sem něco, že vyšli nový Unite, ale nevim jaký jsou... jaký díl by ste mi doporučili?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts