hurtík Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Tak co bořci kdo tady hraje CoD 5 přes net ? Někdy se můžeme sejít a dát rundu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ani nemam stahly jeste :-D ,ale tak stahnu a mrknu na to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ani nemam stahly jeste :-D ,ale tak stahnu a mrknu na to :-D Jakože Cod 5 mně na Wii chytlo ze všech her nejvíce už mám nahráno 16 hodin + singleplayer :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 tak na to taky mrknu :-D Edit: Nemas na to CoDko nejaky linky? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 tak na to taky mrknu :-DEdit: Nemas na to CoDko nejaky linky? ;-) linky jsem ti poslal přes pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 dá se hrát po netu i když nemam originálku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 jo da se hrat i palenka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagraska Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Ahoj...jsem zde uplne novy a obracim se na vas s prosbou o pomoc. Chteli jsme si s kamaradem spolu po siti zahrat Modern Warfare a zaboha se nemuzeme propojit...pritom si muzeme pozvat vzajemne pozvanku, ale kdyz ten kdo ji obdrzi, ji chce prijmout, tak to nelze...prosim, mate s tim nekdo zkusenosti...predem dekuji za pripadnou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 predpokladam, ze se jedna o Modern Warfare REFLEX pro wii ;)... jedine v cem me napada problem je to ze mate rozdilne verze hry... napr ty mas PAL a on NTSC ;).... (Zkousel jsem s IceTowerem mario strikers a to taky nejelo... mam pal on ntsc a ani fc si nemuzeme pridat ^^) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagraska Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Ano jedna se o reflex :) Tak tohle me nenapadlo...je mozne aby tri hry zakoupene ve stejnem obchode mely rozdilne verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 dagraska posli link na ten obchod odkud jsi to kupoval (pokud se jedna teda o e-shop...) jinak nwm cim to bude x) mozna je problem v pripojeni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpiusak Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Delate v tom trochu zmatek. COD 5 je World at War. Pokud se ma jednat o Modern Warfare Reflex tak to je puvodni COD4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 scorpiusak ja vim, ale snazim se to vyresit bez zakladani noveho topicu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagraska Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 koupili jsme tri hry v JRC a vsechny jsou pro verzi PAL...omlouvam se vsem za zmatek ve verzi hry, ale opravdu jsem z toho trosicku jelen:ziped: diky moc za pomoc dagraskaposli link na ten obchod odkud jsi to kupoval (pokud se jedna teda o e-shop...) jinak nwm cim to bude x) mozna je problem v pripojeni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagraska Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Pro Scorpiusak: moc se omlouvam za ten zatek s verzi hry, ale opravdu jsem nevedel kam se obratit:cry:...aspon mam ted jiz poradek v cislovani CoD:cheesygrin:...jeste jednou sorry Delate v tom trochu zmatek. COD 5 je World at War. Pokud se ma jednat o Modern Warfare Reflex tak to je puvodni COD4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.