Bad.Mr.Frosty Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 14:10 IRC: c4eva:\ixtreme 1.61 Yes thats its name, will be the out by next week or the end of the month it all depends on how i feels... Takže netrvalo to dlouho a už bude zase klid. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 c4eva je vazne hrdina:)) aspon budu mit konecne padnej duvod vyndat mechaniku a vrazit tam misto ni vetrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defor Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Da se ocekavat velka vlna preflashovani. A taky se da ocekavat velka vlna dotazu ohledne moznosti flashnout z 1.6 na 1.61 (a vyssi). I ja mam dotaz, ktery asi bude typicky pro lamery jako jsem ja (ktery neflashuje, nema k tomu dovednosti ani vybaveni): Koupil jsem xbox uz flashnuty (iXtreme 1.6 a nejspis mechanika Lite-on) a nedostal jsem s nim puvodni klice z mechaniky. Je mozne flashnout z 1.6 na budouci novejsi verzi i bez nutnosti mit tyto klice (jsou nejak k dispozici uz ulozene v iXtreme)? Nebo budu muset prodejce (Hrejte.cz) poprosit o puvodni klice (jestli je vubec ma...)? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Da se ocekavat velka vlna preflashovani. A taky se da ocekavat velka vlna dotazu ohledne moznosti flashnout z 1.6 na 1.61 (a vyssi).I ja mam dotaz, ktery asi bude typicky pro lamery jako jsem ja (ktery neflashuje, nema k tomu dovednosti ani vybaveni): Koupil jsem xbox uz flashnuty (iXtreme 1.6 a nejspis mechanika Lite-on) a nedostal jsem s nim puvodni klice z mechaniky. Je mozne flashnout z 1.6 na budouci novejsi verzi i bez nutnosti mit tyto klice (jsou nejak k dispozici uz ulozene v iXtreme)? Nebo budu muset prodejce (Hrejte.cz) poprosit o puvodni klice (jestli je vubec ma...)? Dik. kdyz chces dat jen novejsi verzi flashe tak uz zadne klice nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defor Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 kdyz chces dat jen novejsi verzi flashe tak uz zadne klice nepotrebujes Dik. To je velmi potesujici zprava :) Jeste jeden mensi dotaz: Hodne flasheru inzeruje, ze neflashuje Lite-on mechaniky. Chapu ze je u nich problem s extrahovanim puvodnich klicu a je k tomu hw udelatko (probe). Plati to vsak i u update uz flashnute mechaniky? Ja vim, ze je to spis dotaz na ty urcite flashery. Ale je sance ze uz jednou flashnutou Lite-on mechaniku by updatnul uz jakykoliv flasher, i ten ktery normalne Lite-on nedela a je v mem okoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Dik. To je velmi potesujici zprava :)Jeste jeden mensi dotaz: Hodne flasheru inzeruje, ze neflashuje Lite-on mechaniky. Chapu ze je u nich problem s extrahovanim puvodnich klicu a je k tomu hw udelatko (probe). Plati to vsak i u update uz flashnute mechaniky? Ja vim, ze je to spis dotaz na ty urcite flashery. Ale je sance ze uz jednou flashnutou Lite-on mechaniku by updatnul uz jakykoliv flasher, i ten ktery normalne Lite-on nedela a je v mem okoli? ja si myslim ze jo jelikoz tedka uz nepotrebujou vycist klice jenom to napichnou a daj tam new flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 ja si myslim ze jo jelikoz tedka uz nepotrebujou vycist klice jenom to napichnou a daj tam new flash Já bych to však svěřil někomu zkušenému v případě smazání fw bez zálohy klíčů si můžete leda tak zakládat auto nebo ještě možná hrát stažený dema na HDD ale nic víc. kdyz chces dat jen novejsi verzi flashe tak uz zadne klice nepotrebujes To je hloupost klíče jsou třeba vždy , pouze u Lite-on pokud je již implementován ixtreme tak není potřeba RS232 to TTL převodník jelikož Eprom vrací klíč již po SATA rozhraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 To je hloupost klíče jsou třeba vždy , pouze u Lite-on pokud je již implementován ixtreme tak není potřeba RS232 to TTL převodník jelikož Eprom vrací klíč již po SATA rozhraní. ok tak jak sem videl kdyz mi flasher delal reflash na 1.51 tak to napojil uz jen na sata kabel tak sem si myslel ze uz nepotrebuje(mam lite-on), jinak uz vysla 1.61 ale jen pro Samsung a Benq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Už vyšel :)aa ale jen pro benq a samsung mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Tak to by mohl v nejbizsi dobe vyjit i pro mechaniku lite-on ne?? Doufammmm.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Tak to by mohl v nejbizsi dobe vyjit i pro mechaniku lite-on ne?? Doufammmm.... tak to urcite ja tomu davam par dni max. tejden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 A co nam tedy prinasi novy fw 1.61 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Ke spuštění Wave4 her není potřeba activation.iso nebo patchování :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skype Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Ale stejně nemůžu na live ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Ale stejně nemůžu na live ne? to je vecna otazka, ale doufam ze to je mnohem mensi riziko, pokus hra bude podle abgxka v pohode,,,,jinak to activation dvd uz me pekne sere, to je fakt. a tesim se i na abgx 1.0.2, jak ukazuje v tehle verzi novw hry se mi nelibi a na live mam pak strach.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mam otazku. Pujdou hry, ktere jsme patchoval z wave4 na wave3 na FW 1.61? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bulit Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 nepujdou ti ty hry Features -------- -Strict Wave 4 compliance! hybrid (modified disks) will not boot! -Strict Wave 3 compliance! hybrid (modified disks) will not boot! -Strict drive speed compliance - 12x only for game discs! -Support for SS V2! -Integrated 0800 for game dumping including SS v2! -Full support for all known game exceptions! eg ddr etc! -One shot boot mode! - allows a one off boot of gamedisc without -stealth/partition checks (will still use stealth), use activate.iso disk to activate each time! -Support for easy drive key/version info cmd, same as liteon! -Strict stealth/wave checking, one shot boot mode will boot wave(x)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 a kdy zacnou cesky flasheri flashovat 1.61?to je asi na nich co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 a kdy zacnou cesky flasheri flashovat 1.61?to je asi na nich co? 1.61 se již flashuje ale pouze do mechanik benq a samsung , logicky je to otázka dostupnosti daného firmware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 jo a za jak dlouho bude lite on je to otazka mesice?:) jo a tebe jsem se chtel zeptat kdyz prijedes do prahy pro xbox na falsh tak si ho odvezes a pak privezes zpet a ja ti zaplatim flash a najete Km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 jo a za jak dlouho bude lite on je to otazka mesice?:) jo a tebe jsem se chtel zeptat kdyz prijedes do prahy pro xbox na falsh tak si ho odvezes a pak privezes zpet a ja ti zaplatim flash a najete Km? jestli je ta otazka na mne , tak to funguje tak , ze dojedu a napockani udelam na miste pokud mi poskytnes elektrinu a svetlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KILLERS Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Call of Duty Modern Warfare 2 jde na 1.61 ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 proc by neslo???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kings Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Call of Duty Modern Warfare 2 jde na 1.61 ?dekuji Jo jde xD :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nytram Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 mozna je to blba otazka, ale pojednou na 1.61 patchnuty 3 wawe hry? (když teď mám 1.4?). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Nie tie hry ti nepôjdu .. patch sux :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bad.Mr.Frosty
14:10 IRC:
c4eva:\ixtreme 1.61 Yes thats its name, will be the out by next week
or the end of the month it all depends on how i feels...
Takže netrvalo to dlouho a už bude zase klid. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
6
4
3
3
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 5
11
říj 31
8
lis 1
8
lis 2
8
Top Posters For This Question
jakubgaluszka 6 posts
ALEX2121 4 posts
reple 3 posts
jartoo 3 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
lis 5 2009
11 posts
říj 31 2009
8 posts
lis 1 2009
8 posts
lis 2 2009
8 posts
55 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.