zetko Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Mám nový psp a ještě v tom nechodím, tak mi prosím poraďte jak (a kdyžtak v čem) mám dostat normalní film, co mám na dvd, do psp. ///zmeneny nazov topicu (povodny nazov: "Potrebuju poradit") - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 vím že si začátečník ale myslím že něco takovýho tady už bylo....zkus tenhle program http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007020011 nebo dvdfab platinum...na ten ale odkaz nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gugoslav Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 nebo si precti topic pro zacatecniky tam je vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Prečítaj si toto: [THREAD=6666]Klik![/thread] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zetko
Mám nový psp a ještě v tom nechodím, tak mi prosím poraďte jak (a kdyžtak v čem) mám dostat normalní film, co mám na dvd, do psp.
///zmeneny nazov topicu (povodny nazov: "Potrebuju poradit") - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts