.:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Čau,včera sem pařil docela dlouho na psp,vše bez problémů,ale dnes vstanu vezmu do ruky pspéčko a nejde mi zapnou,ani recovery menu,nic.. ,tak sem ho skusil dát do nabíječky,ale ani to nepomohlo. pomůžete mi někdo?nevíte čím to je? díky moc za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Ne...Pandoras Bateri :roll::cheesygrin:Slouží k Unbrick a Flash PSP ... :-) Takze si jeste koupit pb a unbricknout?neda se to nejak jinak nez koupit pb?myslim ze sem cetl ze uz pb neni potreba na flash apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Takze si jeste koupit pb a unbricknout?neda se to nejak jinak nez koupit pb?myslim ze sem cetl ze uz pb neni potreba na flash apod. PB se jen tak neprodává a na Unbrick je stále potřeba :roll: Jak by ses chtěl jinak dostat do Bootu...trochu logiky... Pandoru si musíš vytvořit ,ale ty to neuděláš jelikož nemůžeš zapnout PSP...to uzs e zeptej někoho známého... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 PB se jen tak neprodává a na Unbrick je stále potřeba :roll: Jak by ses chtěl jinak dostat do Bootu...trochu logiky... Hm tak to vidim ze pujdu do obchodu kde mi to flashovali a poptam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Hm tak to vidim ze pujdu do obchodu kde mi to flashovali a poptam se TO už je lepší se podívat po nějakém flasherovi v tvém okolí...on vyzkouší než abys někde u někoho něco platil nadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak sem vyndal baterku z psp a po hodce mi jde psp,akorat mam problem ze jsou jaksi prohozene funkce sipek na konzoli..kdyz dam sipku vlevo tak je to funkce jak tlacitko X v menu psp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:Karas12:. Odesláno Říjen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Uf.. problem vyresen,uz je vse vporadku,vsem moc dekuju za pomoc muzeme LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wringer Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 //pozde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 řikám máš kámoše co má PSP běž si pujčit jinou baterku Baterkou to rozhodně není, když mu to PSP nejde pustit ani v síti ( na nabíječce ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.:Karas12:.
Čau,včera sem pařil docela dlouho na psp,vše bez problémů,ale dnes vstanu vezmu do ruky pspéčko a nejde mi zapnou,ani recovery menu,nic.. ,tak sem ho skusil dát do nabíječky,ale ani to nepomohlo.
pomůžete mi někdo?nevíte čím to je?
díky moc za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts