Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Wii 2


J@rda62

Recommended Posts

Originally Posted by konzolista.cz

Wii 2 prozrazeno?

Někdy se na internetu objeví informace, které sice zaváná čirou spekulací a při pohledu na ně si jen ťukáme na čelo, ale pokud uniknou údajně z francouzského Nintenda, nemůžeme si je nechat pro sebe. Tentokrát podle Logic-sunrise.com unikly informace ohledně konzole s označením Wii 2. Ta bude mít v sobě zabudovanou Blu-ray mechaniku kvůli pirátství, přinese hry v rozlišení až 1080p a bude uvedena do prodeje ve třetím čtvrtletí příštího roku. Vše zní až moc krásně, tak uvidíme, co je na tom pravdy. Vydat Wii 2 s novou Zeldou v 1080p je sen snad každého fanouška.

Takže po Nintendo DSiLL tu máme Wii 2 :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle me taky kravina :) vsechny velke veletrhy uz byly... a kdyby meli neco v rukavu (i blby koncept) tak uz by to tam ukazovali :)

(opravte me pokud se pletu ale CeBIT byl... ten Asijsky veletrh taky...a tam bych cekal nejvetsi sance...Las Vegas bylo taky... Herni taky...)

Urco nintendo prijde s Wii 2 ale zatim je nejvetsi slabinou Wiicka jeho samotna propagace (treba v CR) kdyby dali do TV par reklam tak by bylo wii nedostatkovym zbozim... takhle si o nem septa sotva IT podsveti... a lidi se s nim seznamuji spis skrz nas majitele wii :)

A i tak bych se bal ze pristi wii roznese na kopytech mrkvosoft :) kde uz maji nejakou svou vizi ovladani a i zajimave interakce s predmety z okoli (videa viz youtube)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

že by nintendo konečně připravolal WII next gen konzoly :D pak bych do ni šel ...narvat do toho pořadně namakanej procesor dvoujadrovou grafarnu ... ale takhle to nedopadne wii sází na hratelnost ne na výkon konzole :D a stejne nevýjde dřív jak PS 4 a nová verze Xka :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdy ta druhá generace přijít ale musí a Wii tu je už s námi docela dlouho, ne? Něco málo tomu ale napovídá. Trošku se zlevnilo (chtějí zřejmě vyprázdnit sklady) a internet channel je prý už zadarmo (chtějí ke starému konceptu přitáhnout více lidí).

Apple také svoje novinky neprezentuje na veletrhu a dělá si svoje vlastní Key-note.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
chci si kupovat v březnu nintendo wii black,ale chci se zeptat jestli do te doby vyjde nějaky novy typ?

Ne. (ale musím ti k tomu něco ještě připsat - spam bot mi tak krátkou odpověď nevezme, takže...) Opravdu ne. Už jenom proto, že teprve na březen Nintendo chystá Vitality sensor, který je zaměřen na stávající Wii. Osobně si navíc myslím, že Wii 2 možná nebude ani v roce 2011.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu