tekken90 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Rockstar poukazuje na další GTA! Už za pár hodin se začne prodávat pack The Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, kde hráči na Xboxu 360 naleznou oba datadisky vydané na Xbox Live Arcade. Kromě těchto dvou her se dočkají i pěkně zpracovaného manuálu, který ukrývá záhadný teaser. Teaser říká link , že už bylo dost Liberty City a podle srdíčka to vypadá, že příběh byl konečně ukončen. Dále tam je náhled na další díl, který se bude odehrávat, Rockstar ví kde. Bude to Vice City? Bude to San Andreas? Vyjádřit se můžete v novince. První trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 to jsem zvedavej na minimalni pozadavky:lol: jinak se tesim gta4 bylo supr :D jinak ja si tipuju intel core 2quad 2,6ghz nvidia 9800 gt 2gb ramky win xp sp3/vista sp2/win 7 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 to jsem zvedavej na minimalni pozadavky:lol: jinak se tesim gta4 bylo supr :D jinak ja si tipuju intel core 2quad 2,6ghz nvidia 9800 gt 2gb ramky win xp sp3/vista sp2/win 7 :D Ty seš magor :D ještě nevíš jesi to vyjde.. Každopadně to bude chtit aspoň 3GB RAM, když i 4 chtěla 2,5 GB na Vistu, aby to jelo plynule.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 to jsem zvedavej na minimalni pozadavky:lol: jinak se tesim gta4 bylo supr :D jinak ja si tipuju intel core 2quad 2,6ghznvidia 9800 gt 2gb ramky win xp sp3/vista sp2/win 7 :D Mno ty nároky...ale těm ramkám dáváš málo čoveče dej aspoň o 1 více... :D jinak pecka těším se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 sry smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 uz by to chtelo neco noveho a nejlepe San Andreas nebo uplne neco noveho. San Andreas byl podle meho nejlepsi dil GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Souhlasím s tím, že SA bylo nej, odehrál jsem ho pětkrát:). A nebo by mohli tentokrát dělat "nové" GTA celé jen po dílech. Obdobně jako jsou teď další dva příběhy jen pro Xbox 360. Tak, aby každý díl měl příběh kolem 10 hodin, byly by tam zajímavé zápletky a po několika dílech by udělali jeden např. trojnásobně dlouhý, který by to ukončoval. A nebo by to taky vůbec nemuselo končit:). U každého dílu by byly nějaké online mody a s každým dalším by přibývaly. S každým novým by taky samozřejmě přibývaly trofeje/achievmenty, písničky do rádia, o zbraních, oblečení a autech nemluvě. Tak to by se mi líbilo:) ... a hlavně nějakou rozumnou cenu za jeden a ne Xbox nebo PS3 only;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 SA jsem sice hrával nejvíc a ještě občas ho pustim, ale mnohem víc se mi líbilo Vice City, takový víc nobl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 To neni vsechno: Konzolista.cz:Včera jsme vám přinesli informaci, že v manuálu hry The Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City je zřejmě upoutávka na další díl této nestárnoucí herní série. Z upoutávky jsme moc moudří nebyli, ale někdo si ji pořádně prohlédl a začal si propojovat všechny nápovědy. Všichni v upoutávce určitě přečetli Seagull Theatre. Pokud si onen název zadáte třeba do googlu, vyjede vám divadlo v Londýně, ke kterému ukazuje i fousatý panáček s buřinkou link a link . Chce nám tak Rockstar říci, že se další díl bude odehrávat v Londýně? Možné to je. Ach jo proc v londyne,,,,:? GTA je americky,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Tak v Londyne to nebude urcite, mesta v GTA sou fiktivni. A podle me by to nemuselo byt spatny, aspon by byla zmena. A co se tyce Vice City tak uznavam ze melo bezkonkurencni atmosferu a soundtrack, ale bylo priserne maly a totalne placaty a rychle se ohralo. Projeli ste ho z jednoho konce na druhej za 2 minuty s jednim prstem na sipce dopredu a a obcasnym klickovanim mezi auty :D Venkov v SA by bezkonkurencni, ty vsemozny hory a lesy a rozloha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 To neni vsechno:Ach jo proc v londyne,,,,:? GTA je americky,,, gta uz jednou bylo v londyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Jasne ze bude fiktivni,ale Rockstar a fiktivni mesto znamena ze prejmenujou existujici mesto a tim to v podstate konci. Jo naky bylo v londyne ale to bylo jeste zeshora.Myslim od dob GTA III. Londyn to je blby,spis Vice City zvetsit treba 2x, dyt je to Miami tak by mohli pripojit jeste neco z okoli Floridy no a v HD s novym pribehem by to bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 GTA 5 bych viděl třeba na Chicago nebo nějaké podobné město s mrakodrapy:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 já bych uvítal menší venkov :) jako to bylo v SA ... ale rohodně bych nechtěl las vegas jak to bylo v SA to bylo děsný ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 v SA Las Vegas se mi z těch měst líbilo nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 zajimavy by bylo udelat treba kousek Kanady... a pak nejaky klasicky mesto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Já bych dal zase to Miami, to se mi hrozně líbilo jak ve VC tak i ve VCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Mě by se líbilo nějaký moderní město, třeba Tokio. Udělal bych tam hlavního hrdinu nějakého mafiána z japonské mafie. Bojoval by proti jiným mafiím. Mohl by tam mít třeba nějakého bratrance nebo tak (jako v GTA IV) :D Mrakodrapy, pouliční závody, kasina.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Mě by se líbilo nějaký moderní město, třeba Tokio. Udělal bych tam hlavního hrdinu nějakého mafiána z japonské mafie. Bojoval by proti jiným mafiím.Mohl by tam mít třeba nějakého bratrance nebo tak (jako v GTA IV) :D Mrakodrapy, pouliční závody, kasina.. :D Nemyslíš, že to by už byla naprostá kopie Yakuza 3ky:)? Myslím si, že do Tokia to určitě nedají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 v londyne?? ne!!! nejradeji bych tohle: spojit liberty city, vice city a san andreas v jedno!!! to by byla jizda!!! a mozna bych uvital mesto jako v zimne (hory atd... takovej bonus k lc,vc,a sa...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Mohli by to udělat taky v Praze :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 tak s Prahou bych moc nepočítal :D já bych bral třeba New York+Liberty City ale moc to nejde k sobě... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 tak s Prahou bych moc nepočítal :D já bych bral třeba New York+Liberty City ale moc to nejde k sobě... :D Chce to změnu, ten New York je ohranej. Třeba Sydney, ostrovy (mohl bys přelítávat), plavat pod vodou, chodit do te opery ..:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 S nejvetsi pravdepodobnosti je to Londyn,,,uz podle tech obrazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Uz dost Liberty City! Dyt se v tom odehrava skoro kazdy GTA. A na tom traileru je napsano konec Liberty City, hotovo. A nevim jak by spojili LC, VC a San Andreas, kdyz je kazdy uplne nekde jinde (a SA je stat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.