Patriot1979 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2011 No já myslím že výslednej produkt může stát za to. I je tam stíhací letoun - vypadá jak F-35 Lightning II,předpokládám že bude ve verzi B ( kolmý start a přistání ). Citovat
JungleFever Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2011 Nádhera :) je jasný, že grafický posun, není a nebude tak radikální. jako u GTA SA na GTA IV, ale příroda, pohoří.. hmmm.. těším se jak malej kluk... počkat.. sbírám hry.. sem jak malý kluk :P Citovat
mike731 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2011 tady to pěkně rozebrali co by tam mohlo bejt nejvic mně zaujalo bmx kolo,vzducholoď , pes a ta nadherna hora na ktere si budu zas ulitavat:):):) Citovat
Srig Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2011 http://www.zing.cz/novinky/8123/unikla-gameplay-zkouska-gta-v Citovat
Meesha Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2011 Tak to vypada víc než lákavě :-) Citovat
Max96 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2011 typuju ale ze tam bude zhruba jen 3tina mapy - myslim los santos az mt chiliad - a to me stve. jak znam ty dnesni vyvojare tak zbytek sveta daji do dlccek a je to. Citovat
Mušák Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2011 Za to nemužou vyvojaři, ale spíš ti nad něma, co s toho chtějí vyždímat co nejvíc peněz.Třeba Mafia II. Citovat
neo.a Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 neví se už přesnej datum kdy to vyjde? :) já si to jdu předobjednat :) .. Citovat
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 Vzhledem k Max Paynovi asi nejdřív v Q3, ale spíš bych si tipnul až na příští rok. Předobjednávat je nesmysl pokud někde nemaj časově/kusově omezenej bonus nebo výhodnou cenu. Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 jo tak z toho videa to vypadá moc dobře! Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 tak.. je to GTAčko.. dělá ho Rockstar.. tak to snad bude fajn :D Citovat
Butterflyy14 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 tak.. je to GTAčko.. dělá ho Rockstar.. tak to snad bude fajn :D nemyslim si GTA4 nebylo nic moc... špatně optimalizovaný na PSka příšernej framerate Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 nemyslim si GTA4 nebylo nic moc... špatně optimalizovaný na PSka příšernej framerate moc mi tvá odpověd nedává smysl, ale budiž.. Citovat
Nanaki Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 Protože kašle na interpunkci. Správně by to tedy mělo být: "Nemyslim si, GTA4 nebylo nic moc... špatně optimalizovaný, na PSka příšernej framerate." S tím se bohužel musí docela souhlasit, po technické stránce hry od Rockstaru nikdy nebyly zase tak super. Citovat
Danny1998CZ Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2012 No, hned to dává logiku.. Jinak s tímhle mi taky nezbývá než souhlasit, sice jsem GTAčko na PSku nehrál ale i z PC vím svý.. Citovat
canava Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 předchozí díly pokud vím žádný problémy neměly.. sice gta san andreas už mělo krapet zastaralejší grafiku, ale vykompenzovala to ostatníma věcma :) gta 4 taky šlapalo dobře pokud jste měli výkonný pc, na Ps3 je to špatný kvůli nedostatečnému HW a kvůli tomu že spěchali a vydali to o rok dřív než na pc Citovat
JungleFever Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 předchozí díly pokud vím žádný problémy neměly.. sice gta san andreas už mělo krapet zastaralejší grafiku, ale vykompenzovala to ostatníma věcma :) gta 4 taky šlapalo dobře pokud jste měli výkonný pc, na Ps3 je to špatný kvůli nedostatečnému HW a kvůli tomu že spěchali a vydali to o rok dřív než na pc Jak je to presne spatny na PS3? Me to prijde krasny Citovat
Nanaki Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 GTA4 na PC je děs, člověk musí mít opravdu super PC, aby to šlo zhruba v pořádku. Jenže tomu zase neodpovídá to, co je vidět na monitoru. Zkrátka, na PC je hra opravdu příšerně optimalizovaná. Někdo by řekl, že není vlastně vůbec. PS3 verze je špatná, protože nemá dostatečný HW? To je obrácená logika. hra se obvykle dělá podle toho, jak mám silny HW a ne, že udělám hru a doufám, že to nějak bude fungovat. A že vydali hru dřív? No to je jejich problém, že? Celkově hra zase není tak strašná, jako nějaké jiné, ale to ani není nic extra. Citovat
canava Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 Jak je to presne spatny na PS3? Me to prijde krasny třeba antialiasing -20x ? :D Nanaki: já to se svým slabším dvojjádrem a GF9600 rozjel dost slušně !! zhruba medium-high a o tom jsem si na Psku mohl nechat jenom zdát !! na psku to jede zhruba jako na pc na low... to má psko 4nebo 3jádro a herní grafnu... Citovat
Nanaki Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 Když někdo napíše "dost slušně", obvykle to znamená tak 20fps. Já si ale dobré hraní na PC představujhi trochu jinak. A k tomu je už třeba víc. Citovat
canava Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 ale já tím dost slušně myslel něco jako parádně.. ani jsem nepočítal že bych si to zahrál na medium, a i na medium to vypadá krásně, což se o konzolové verzi říci nedá... samej čtvereček a po pár metrech rozmazaný textůry, kdo má tohle hrát?? Citovat
spoock Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 Problém konzolove verze je hlavně v kolisavem frameratu a nízkém ozlišení, které na full hd TV vypadá příšerně, rovněž je to vidět na Red Dead Redemption, ale tam je naštěstí v pořádku framerate. Citovat
JungleFever Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 Hele panove, ja mam full hd 107cm, gta iv a muzete se klidne prijet podivat, jak to pekne vypada :) zadnyho rozmazani jsem si nevsiml Citovat
canava Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2012 tak jsi asi nikdy neviděl dobře vypadající hru.. a nebo, jsi jen moc zhulenej :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.