Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.4k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Podle toho jakou barvou to P je? Pokud uz za Franka a Mika nemas ukoly a P je oranzovy tak musis tam za Trevora.

Netusite nekdo jak si zajistit aby mi nezmizlo auto? (Zda to de).

Za Mika jsem si ted asi za 100 000$ vytunil karu, mam ji v garazi a bojim se s ni jet, aby mi pak nekde nezmizla :-D Po tom co se mi rodina zdekovala uz pred barakem nestoji ani ta cervena krasavice :-(

A jeste dotaz. Jde se na net pripojit i jinde nez doma? Po tom co mi v baraku (za Michaela) probehla cistka uz nejsou ntb v pokojich (ani u dcery ani syna). A ja mam nakoupeno celku dost v akciich a ted nevim jak se k nim dostat :-/

Odeslano z HTC Desire Z pomoci Tapatalk 2

Upraveno uživatelem winkja
Odesláno

zkup všechny nemovitosti ať máš income :) a pak zační dělat do akcií, zkup nějakou firmu a pak zlikviduj konkurenci, tím bych řekl že vyděláš jako pán :)

a po dohrání tam není možnost nějak opakovaně vykrádat banky? a zkoušel si replay mise z loupeže, zajímalo by mě jestli to dá prachy, ikdyž to je asi hloupost :)

Odesláno
zkup všechny nemovitosti ať máš income :) a pak zační dělat do akcií, zkup nějakou firmu a pak zlikviduj konkurenci, tím bych řekl že vyděláš jako pán :)

a po dohrání tam není možnost nějak opakovaně vykrádat banky? a zkoušel si replay mise z loupeže, zajímalo by mě jestli to dá prachy, ikdyž to je asi hloupost :)

To mě docela mrzí, já myslel, že tam bude ta možnost vykrádání i potom, jako taková aktivita prostě, ale můžu maximálně vykrást večerku a vzít si 400$ :D

Jak to myslíš s tim zníčením konkurence? Koupim akcie nějaký firmy, najdu si konkurenční firmu v oboru a zlikviduju ji? :D Jak jako? :O

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu