canava Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 No super, mp už faká... Teda jak se to vezme. Pořád to padá, vlastně jsem se ještě ani pořádně nepřipojil do hry.. A při jednom připojování se mi dokonce smazala postava O_o Citovat
TwiCe Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 a tebe to překvapuje? nic jinýho se ani čekat nedalo :) já plánuju pařící dovolenou tak nejdřív za týden Citovat
canava Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Tak snad to má fakat ne ?! Kde to žijem ? :D Flákači jedni.. Citovat
distephano Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 no neni se cemu divit cela evropa ted jede bomby, ja si akorat vytvoril postavu a vzdy mi to pak pri pripojeni spadne, za chvilku jdu stejne na sichtu takze to nechame az na zitrek nebo az pozitri to mam 2 dny volno Citovat
ROMANVECERA Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 tak tak postavu mam vytvorenou ale do hry to nepusti.tak preji hodne stěsti jdu to skoušet. Citovat
kiciN Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 zkuste tu posledni možnost v menu online, tam se dostanete :) Citovat
san andreas Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Ach jo ... To nejsou ready na tolik lidi?? Cekali ze se pripoji 5 lidi nebo co?? Citovat
canava Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Tu poslední možnost jsem zkoušel ale nevím kam mám jít :D Píše mi to ať jdu někam, ale nic mi to neukazuje tak nevím kam :D A teď se mi to posralo uplně. Když dám hrát online nebo si vyberu postavu tak mi to napíše saved data for character has been corrupted. Takže nemůžu v onlinu dělat vlastně vůbec nic :D Citovat
kiciN Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 mě to nakonec piše taky :D tak nic asi no Citovat
san andreas Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Tos samy tady. Spadne to pokazdy Citovat
winkja Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Jak vas tak posloucham, dneska zustanu u diabla :cool: Odeslano z HTC Desire Z pomoci Tapatalk 2 Citovat
Manoust Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 asi udelas nejlip me se to ani nepripoji do hry nemam jeste ani postavu vytvorenou Citovat
distephano Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 vecer to bude OK zitra uz 100 pro u takovych projektu je to vzdy vim jak vysel Cataclysm pro WOWko to same dalo se to hrat az tak za tyden a diablo na PC to same Citovat
Frey Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Vůbec to nefunguje, u Solo session jsem dojel z letiste na ten race a tam to vzdycky spadne. Jako cekla jsem, ze se budes pojit treba 5x apod, ale necekal jsem ze to nepujde hrat vubec. Citovat
distephano Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 hmm je to skoda ale rockstar s Online hranim nema zkusenosti tak se to da pochopit, maji se jeste co ucit, viz blizzard ti uz to maji vyfarane Citovat
winkja Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Co chcete, v americe je rano, všeci se chtěji lognout a chvili před prací zagamblit :D Citovat
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 no, alespoň můžu v klidu dohrát SP, stejně mám ještě hodně co na práci Citovat
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Dostal se nekdo do hry krom vytvoreni charakteru? Online Citovat
hoby1468622628 Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 ja jo ale byl jsem tam tak 2 minuty a pak to spadlo Citovat
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 Super, krom toho, že mi nejde MP, tak mi to poškodilo i SP hru, nejde přepínat charaktery, defaultně jen Michael, nefungují mise. Jde sice dát replay starších misí, ale po dohrání se to zase naloaduje na posraný save, záloha žádná, že? Citovat
Manoust Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 najed do load game a tam si nahraj posledni ulozenou hru a melo by to fungovat taky mi to udelalo Citovat
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 jo, ale já tam mám jen jeden slot, který přepisuju, to byla ta chyba, po loadingu se načte ta samá chyba, zkoušel jsem i vypnout a zapnout celé GTA Citovat
Manoust Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 tak ja mam taky jenom jeden slot ale dal jsem load a pak uz to bezelo ok Citovat
spoock Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2013 tak to jsi měl štěstí, mi to nefunguje, v nejhorším si najdu nějaké savy odjinud, těch hodin co jsem tam strávil bych podruhé nedal Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.