wain Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2014 Samopall: uz mi to jde:D:D vzal sem karu, zajel do ulicky, zavolal michalovi a slo to:) Citovat
Srig Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2014 Ahoj, našel by se někdo, kdo by mi pohohl s trofejema? Citovat
san andreas Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2014 hele chybej mi dve trofeje online... lvl 100 a tech 30 achivementu... tak si me pridej kdyztak: francouz123 Citovat
wain Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 9, 2014 jo klido pomuzu v onlinu..kdyz tak si me pridejte..mam to v idcku Citovat
Finchmeister Odesláno Květen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2014 lidi jde u hry změnit ovládání k vozidlům? třeba na pravou analogovou páčku, plyn nahoru brzda dolů, díky:wohow: Citovat
ZZbora Odesláno Červen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 2, 2014 Zdravím, zrovna jsme rozjel GTA 5 Online, cca 5 hodin odehraných . 14 rank, byl bych rád kdyby se našel někdo kdo pomuže online, s trofejema a tak. :-) Kdyžatk add : ZZZBora Díky Citovat
Finchmeister Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 6, 2014 všiml sem si žě R* pozapoměl rozdat lidem deštmíky, nevšiml sem si za tím že by je někdo měl.:?co znamená žlutý a modrý pásek pod mapou? nep. vesta v výdrž? jinak co vám vadí na gta? mě třeba že každá postava má stejný styl boje úder nohou úder rukou a to je vše, nebo se to v průběhu hraní změní?:coolgun: Citovat
Finchmeister Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2014 ahoj asi jsem ♥♥♥♥ ale nejde mi změnit postava. at dělám co dělám. a zkouším to tak jak bylo popsáno, spodní digi dolů a výběr pravým analogem a nic.:? Citovat
Manoust Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 10, 2014 nwm co to znamena digi,ale pro zmenu postavy musis drzet sipku dolu Citovat
Finchmeister Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2014 přijde mi že rychlejší auta jsou moc přetáčivé škoda že to nejde poupravit, nastavení joypedu je v menu console, má to s tím něco společného? Citovat
Vychos Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 Pardon, urcite to tu zaznelo, ale prolizat to cely nebudu... Kdyz si koupim bazarovku, pujde mi GTA Online nebo potrebuju online pass? Dik. Citovat
s3ky Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 čaute, potřeboval bych poradit, mam PS3 12gb a uvnitř nainstalované GTA 5, ale teďka potřebuji udělat nějaký update, který se mi tam podle psaní nevejde, ale v konzoli je jen tato hra. Jak udělám update abych mohl hrát zase online mode ? Jde to nainstalovat nějak na flešku, že bych třeba hrál s píchnutou fleškou, nebo jinou radu prosim. Citovat
Manoust Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 pochybuju ze to jde na flashku, musis koupit vetsi HDD, udelal jsi chybu ze jsi si koupil 12GB nic se na to nevejde je to jen lakadlo kvuli nizke cene Citovat
Vychos Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2014 Ještě mám jeden blbej dotaz, jsem v GTA online, ale nevím, jak spustit deathmatch nebo závody nebo jakejkoliv mod. Na youtube jsem viděl, že maj na mapě symboly značící kde ten deathmatch, zavod, atd. je, ale ja tam na mapě nic nemám... Nebo ty mody jdou hrat jen s přáteli? Citovat
Manoust Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2014 normalne by jsi je mel mit na mape, ALE zmackni start-Online-Jobs a tam uz si vyberes Citovat
Vychos Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2014 Join i host mám šedě, takže se nemůžu připojit ani založit :D Nemusím být třeba regnutej na Social clubu? Citovat
Manoust Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2014 a jsi vubec v onlinu ? to je nejake divne ze nemas ani na mape nic, do onlinu jdes bud, ze drzis sipku dole a das pravy analog dole,nebo zmacknes start a das online-play gta online Citovat
Vychos Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2014 Jsem v GTA online, normalne tady hraci jsou, strili se po sobe a tak, jen proste nevim jak spustit nejakej mod... U Jobs se nemuzu pripojit ani zalozit a znacky na mape nemam, jen vidím na mapě ostatní hráče. Citovat
Manoust Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2014 tak to bude asi ten duvod, protoze nejak do lvl 10 si treba nemuzes ani koupit byt nebo tak, hraj dal a ono se ti to otevre Citovat
brody1468625846 Odesláno Červenec 25, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 25, 2014 Někdo na vydělávání prachů? :D i need money :D :D PSN nick Brody24CZ Citovat
boss333 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2014 Zdravím, určitě to tu někde je, ale projíždět 80 stránek by bylo na dlouho. Mám dotaz na nové auta a zbraně které jsou v nových upgradech, normálně stáhnu patch a nainstaluji, zapnu normálně kampaň (ne Online) napíše mi to že mám na výběr nové zbraně a auta, ale já nevím kde? Když dám přes telefon prodejce aut tak tam jsou pořád ty stejný. Poradí mi pls někdo kde to mám, nebo jak se to zpouští, nebo je to jenom pro online? Díky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.