Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Guitar Hero Ps 3 Ps 2


Lord1382

Recommended Posts

  • 2 months later...

Zatím mám teda dvě kytary na PS2, ale ani jedna na PS3 nefunguje.. obě jsou bezdrátový, druhou jsem kupoval nedávno se hrou GH5, takže vlastně nejnovější model a i tak nejde. Jsou to klasický kytary pro PS2, který mají přijímač, který se strká do portu pro gamepady, kterej samozřejmě na trojkách není. Na netu ale seženeš pár kytar, co jdou na obě konzole (nebo i Xbox a Wii), např. kytara B.C. Rich WarBeast (měla by mít přijímač do USB portu, ale to sem nezjišťoval).

edit: Tak dneska mi přišla kytara, kterou sem zakoupil se hrou GH: Aerosmith pro PS3 a velký zklamání teda.. Je menší než kytara ke stejnej hře na PS2, což sem teda moc nepochopil proč.. Oproti kytaře, která byla u GH5 na PS2 je to fakt hračka pro děti. Nicméně alespoň to jedno plus ta kytarka má - funguje jak na PS3, tak i na PS2, což já už ale nevyužiju :) Má přijímač do USB portu a i po připojení k PS2 šlape jak má.

Takže jelikož se jedná snad o tu nejzákladnější kytaru co na PS3 je, tak by MĚLY jít všechny kytarky určené k PS3 i na PS2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu