Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkčnost internetu po zapnutí notebooku

duxt

Otázka

Zdravím všechny, před nějakou krátkou dobou jsem si koupil notebook od společnosti TOSHIBA s operačním systémem Windows Vista. Všechno funguje perfektně, ale většinou po zapnutí notebooku nejde internet, většinou pomůže dát diagnostikovat a opravit, ale už se stalo že to nepomohlo. Připojuji se z modemu nas který se připojují další dva počítače, ale vím že v internetu problém není že to musí být v asi nějakém nastavení PC, protože jsem zkoušel kabel od internetu zapojit do jiného počítače a na tom internet normálně šel. Jinak udělal jsem všechny doporučené aktualizace systému, ale ani to nepomohlo. Prosím pomozte jsem zoufalý, předem děkuji za odpověď. BTW: Tento jev se děje pouze po zapnutí počítače a pouze někdy.

Tady jsou nejake screeny:

http://s2.imgupload.cz/img/74766/0uckN/Bez-n-zvu.jpg

http://s2.imgupload.cz/img/--/74767/OM9fy/Bez-n-zvu1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud ti trvá dlouho než ten internet najede, ale potom najede vždycky a funguje normálně tak mě napadá, že je to chyba ovladače ethernetu a wifi většinou je to u notebooku společný a někdy je to řešený tak, že to musí napřed projít přes ten software (u tebe zřejmě nějakej toshiba connection manager) a pak to jede dál. Když o tom nemam žádný jiný info než screen, že ti nejede net, tak se to na dálku dost špatně řeší.

Odkaz ke komentáři

• 0
http://s2.imgupload.cz/img/75625/xPxtx/Bez-n-zvu2.jpg Jinak "fotil" jsem to když internet fungoval, teď jsem ho zapl a normálně šel, jak říkám stává se to jen někdy.

Tak takhle to vypada ok, ale chtelo by to pripadne screen, az to nepujde. Aby se potvrdila nebo vyvratila moje hypoteza o spatnem DHCP pridelovani.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ty určitě používáš wifi že?

To se moc nediv, že bez pevného nastavení ti to automaticky nepřidělí IP adresu ani dns tyhle údaje musíš mít na pevno manualně nastaveny. A ne mít pouze zaplé Automaticky vyhledávání DHCP. To ti to ze začáku možná pár krát najde internet, pak to po vynutí pc už nebude fungovat.

Měl jsem úplně ten samý problém.

Vyřešil jsem to zadáním veškerých údajů, které jsem úplně náhodou našel na internetu, ale pozor každý poskytovatel netu to má úplně jinak!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu