xid00 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 heh no nevím no, ale proš to dělat takhle složitě když jak uz tu psal tekken to jde jen přenastavit v vsh menu... Zatím věechny hry co sem takhle sosnul z UMD mi fungovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Takže jsem to pochopil takhle : Jdu ke kamarádovi na návštěvu a on mi pujčí nějaké umd disky, které si před nedávnem koupil a ja si je doma dam na pametovku a budu to moct pařit ? :D Bylo by to fajne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fibam Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 mně píše This game cannot be started, The data is corrupted nevíte co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fibam Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Takže už mi to jde už mi píše zase The game cannot be started a tí číslá ale nech urobím čo kolvek stále mi to nejde .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 vzdyt je to z roku 2007 proboha,pouzivej iso tool a plugin umd4homebrew ty nemyslici opice!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 FxR hnet nenadavej... Tak se v tom asik nevizna nebo si toho nevšiml. mě se to už taky kolikrát stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 ale poradil jsem mu - Pres IsoTool (PSP Filer) a pro novy 6.xx FW je nutnej jeste UMD4Homebrew plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.