Rohlais Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 http://www.gamepark.cz/buzz_svetovy_kviz_cz_265983.htm Česká verze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pero6666 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 http://www.gamepark.cz/buzz_svetovy_kviz_cz_265983.htm Česká verze:) jj na tohle se hodne tesim..ma to vijit asi 21.10 koukal jsem na net asi cena se ctyrmi ovladaci kolem 1400kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Muze to byt dobre urcite , nejen ze to je komplet CZ i s dabingem , ale i otazky jsou tam co se tyce CR . Ne jen otrocky prelozeno :) Mel jsem moznost v utery vyzkouset na skoleni , a je to supr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 bohemka666 kde jsi to našel na netu? hledám a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pero6666 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 bohemka666 kde jsi to našel na netu? hledám a nic tak treba na gamehouse.cz to maj predobjednavku i s ovladaci za 2000kc a kdyz si to das treba i na seznam do zbozi treba tady http://www.fajnceny.cz/zbozi/ps3-buzz-quiz-world-buzzers-wireless/detail.aspx?p=z:160709 ale vijde to prej az 21.10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pero6666 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Muze to byt dobre urcite , nejen ze to je komplet CZ i s dabingem , ale i otazky jsou tam co se tyce CR . Ne jen otrocky prelozeno :)Mel jsem moznost v utery vyzkouset na skoleni , a je to supr :D takovy skoleni bych taky bral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Dnes jsem tuto hru objednal, doufám, že bude skvělý rodinný zážitek u ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Prosinec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2009 Lazyman pak dej vědět, čekám na nějaké recenze od uživatelů a nikde nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2009 OK dám vědět, ale bohužel až po vanocích je to můj dárek pro sestru takže až si to rozbalí, ale to 25. napíšu snad nějaké postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Takže koupil jsem si BUZZ quiz world rozbalil jsem ho zapnul jsem ho připojim jsem flešku aby fungovaly buzatka zapnul jsem buzatko a nefungovalo tak jsem to zkusil znovu a znovu se všemy, ale žádné nefungovalo :arrow: Předem děkuji za vaše rady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 neřekl bych že bude hardwarovej problém spíš něco děláš špatně :D. není k tomu nějakej návod jak je správně připojit? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 mas k tomu navod....ja som s tym nemal problem...skusaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Návod jsem si přečetl 2 krát :D ale pořát to nejde. Zkusim to ještě jednou a když to nebude fungovat tak to asi reklamuju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrakath Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Na USB klicku je tlacitko bind, na sparovani s ovladaci, je vhodne ho stisknout, kdyz je poprve zasunuty v PS3 Ovladace by mely blikat, kdyz je zapnes (zapinani na boku kazdeho z nich, baterky jsi k tomu dostal) Vcera jsem udelal 3 kvizy (3x8 otazek) Dungeony a RPG, klicove slovo: dungeony :-) Myslim, ze se mi povedly... http://www.mybuzzquiz.com/en_GB/actions/FindQuiz.do#dungeony tak muzete mrknout ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 štve mě že tam těch českejch kvízů moc není. mám promo anglickou verzi a docela bych ocenil pár českejch kvízů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrakath Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Když je nikdo neudělá, tak tam nebudou, podívej se třeba na Poláky, ti jich tam maji hafo, ale je to taky tím, že unich už frčeli i předchozí Buzz hry v polštině (dokonce měli i speciální vydání zaměřené jen na Polsko), zatímco unás je tahle první. Inu.. taky jich je o několik milionů vic než nás, takže větší trh. Navíc na stránchách mybuzzquiz jaksi chybí výběr češtiny, takže to musím cpát pod anglické kvízy, což znesnadňuje vyhledávání. BTW: v Buzz! Světový Kvíz jsou na výběr ruština, čeština, polština, chorvatština a řečtina, včetně namluvení otázek v těchto jazycích :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak dnes jsem buzz dovezl, na alfacompu je za 1415 kč.Zatím max. spokojenost, jen mi trochu vadí že v průběhu hry nejde dát pauzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 tak dnes jsem buzz dovezl, na alfacompu je za 1415 kč.Zatím max. spokojenost, jen mi trochu vadí že v průběhu hry nejde dát pauzu. já zase nepřišel na to, jak ukončit on-line mód - zapnu ho, čekám, jestli se někdo nepřipojí do hry a když mě to přestane bavit, chtěl bych to zrušit. ale to mi nešlo - nevím jak. Zkoušel jsem Buzzery i dualshock - nic mi z toho nefungovalo, abych vyskočil zpátky do menu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 mirod7174 když spustíš on-line buzz tak to musíš dohrát, a nebo jedině na tvrdo BR ven :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 já zase nepřišel na to, jak ukončit on-line mód - zapnu ho, čekám, jestli se někdo nepřipojí do hry a když mě to přestane bavit, chtěl bych to zrušit. ale to mi nešlo - nevím jak. Zkoušel jsem Buzzery i dualshock - nic mi z toho nefungovalo, abych vyskočil zpátky do menu ... no, tiez sa mi stalo, ze som cakal na pripojenie dalsich hracov a ked toho cakania bolo vela, vypol som to pomocou dualshocku.... PS button/quit game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K@o Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 no, tiez sa mi stalo, ze som cakal na pripojenie dalsich hracov a ked toho cakania bolo vela, vypol som to pomocou dualshocku.... PS button/quit game Měl jsem stejný problém, nechápu proč to nenapsali do manualu! Každopádně do menu (pauza hry) se dostanete pomocí stisknutí všech 4 barevných tlačítek najednou na cca 2-3 sec. Nemusíte už shazovat celou hru ale pouze se vrátit do jejího menu... Doufam že to někomu pomůže. Kdyby nebylo něco jasný tak se ptejte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 K@o posílám thanks jsi to někde vygůgloval?? já to nikde nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K@o Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 já zase nepřišel na to, jak ukončit on-line mód - zapnu ho, čekám, jestli se někdo nepřipojí do hry a když mě to přestane bavit, chtěl bych to zrušit. ale to mi nešlo - nevím jak. Zkoušel jsem Buzzery i dualshock - nic mi z toho nefungovalo, abych vyskočil zpátky do menu ... K@oposílám thanks jsi to někde vygůgloval?? já to nikde nenašel JJ vygůglil ale dalo to práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire200sx Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 to já jsem si na to přišel sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Díky K@o za tip, občas mě to vyskakování ze hry vytáčelo. Jinak hledám lidičky do Friends listu, kteří mají rádi Buzze tak jako já a občas by si chtěli zahrát, případně pomoct s trofejema. PSN nick je Janinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.