Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Soutěž o nejkrásnější gól v PES 6

Cvak01

Recommended Posts

logo.jpg

Takže vyhlašujem společne s shadow.wizardem soutěž v hre Pro Evolution Soccer 6:

• každý může poslat maximálně 1 gól
  • gól nesmí být z tréninku
  • góly posílejte do konce května
  • hlasování o nejlepším gólu proběhne 1. - 10. června
  • videa se po skončení 1.části soutěže (tj. 1. června) přidají do tohoto postu

Jak vytvořit video z replaye:

• pokud máte Custom FirmWare: tady stáhněte, capture plugin celou složku nahrajte na kartu (náhrávání se zapíná a vypína select+R+L)
  • jinak stačí natočit foťákem/mobilem/kamerou nebo jakýmkoliv jiným způsobem , prostě aby byl gól vidět

Výhra:

• 1. miesto - 10 000 points + prekvapenie
  • 2. miesto - 7500 points
  • 3. miesto - 5000 points

//shadow.wizard: upravil som topic do lepsej grafickej podoby ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dole pod textovym polom mas napisane "Připojit soubory" tam klikni, najdi v PC a nahraj ;)

jehe, tak sem jeste blbejsi nez sem myslel.. :) neumim to najit primo ve hre, abych se na ten replej moh podivat a natocit ho.. :) ale tohle sem taky nevedel, pac sem to jeste nedelal, takze taky dik a jeste pls o radu kde to najdu v pesku... :)

edit: omlouvam se za spatny vyjadreni... ;)

Odkaz ke komentáři

no me zase te replaye nejde absolutne nahrat :( me teda dyz zmacknu selcet+R tak uz mi to zacne delat a ono to ale dycky neco zacne delat driv nez stihnu zmacknout jeste L...a kdyz teda zmacknu to select+R tak mi tam na boku zacne jezdit takova modra cara a PSP se mi zacne lagovat..trha se to obrazek po obrazku

Odkaz ke komentáři

no me zase te replaye nejde absolutne nahrat :( me teda dyz zmacknu selcet+R tak uz mi to zacne delat a ono to ale dycky neco zacne delat driv nez stihnu zmacknout jeste L...a kdyz teda zmacknu to select+R tak mi tam na boku zacne jezdit takova modra cara a PSP se mi zacne lagovat..trha se to obrazek po obrazku
No a vtedy to nahrava... musis to potom stacit a cakat... -_-
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu