Cvak01 Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 hm ja mam good goly akorad me znevyhodnuje to ze to mam v malym rozliseni a uz to bohuzel nemuzu nahrat znovu :( Proc bys nemohl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 protoze sem to nahral uz asi pred pul rokem a ten save je uz vymazanej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 protoze sem to nahral uz asi pred pul rokem a ten save je uz vymazanej ...Pokial to mas nahrane aj v mensom rozliseni, kludne to sem daj ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 jo sak uz to mam na prvni strance ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Tak já jsem nahrál asi 5 golů a další nahrávat nebudu, sice jsou docela dost trapný... Ale někdo přece musí bejt poslední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2007 tak tady davam tedy i muj gol :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Květen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Tak po dlouhem vybirani sem se rozhodl pro tento ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 jak udělám video v Devhooku??? hraju totiž kvůli starým sejvům v DH 0.46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 jak udělám video v Devhooku???hraju totiž kvůli starým sejvům v DH 0.46 Staci ked to natocis mobilom ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Staci ked to natocis mobilom ;) budu mušet páč hraju 10. sezónu za Reds a hraju to už půl roku a to jsem ještě CF neměl....do desíti je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 tady je ta výtězná trefa je to video z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 a co ted? :) uz se ma hlasovat ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Prve dajte sem hesla... moje je slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 okej moje je gfk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 moje heslo je ManUtd. Aspon myslím...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 moje heslo je ossi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LURT2 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 kua proswihl sem to... newsiml sem si toho.. budete delat dalsi ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 bez hesla.....já dával na konci uzávěrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Tak tady mate muj gol z PES6heslo bude 01/06/2007 :D Heslo: f13071992 moc se omlouvam ze sem ho nedal uz 1.6. byl sem mimo dosah internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 tak kdy probehne hlasovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 no taky by me zajimalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Dnes urobim hlasovanie ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 ok super :) sice stejne to asi nevyhraju ale co treba budu aspon na bedne :D jo a do kdy to hlasovani bude? na 1.strance je ze od1. do 10. ale uz je 4. tak do 14. nebo plati to do toho 10. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 hele...nevíte kdo vyhrál úvodní dva ročníky soutěže???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 tak co bude ? anketa porad nikde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.