will Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 shadowe...daj hlasovat.......mám chuť vítězit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 shadowe...daj hlasovat.......mám chuť vítězitDnes uz ne... nejak mi blbne net... potrebujem vsetko postahovat a data to ako prilohy... takze to nejaku chvilu potrva... dufam ze to tu uz zajtra bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Doufam ze se tu anketa objevi co nejdriv :D chci videt jak dopadnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 muze to byt replay z PC verze ? :) asi ne ze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 2Mata: zle heslo nejde... nemozem dat hlasovanie... cakame na teba. EDIT: mata bol naposledny aktivny 01.06.2007 20:01 takze tu davno nebol a kedze sem dal nedobre heslo je diskvalifikovany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.