Kolda Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 No nazdar zas mam problém :D mel jsem rozebrany PSP FAT složil jsem ho vse je v poho ale když zapnu třeba tekkena nebo monster hunter tak mi jde postava dolů i v menu u tekkena mi to děla, jako bych to měl zmáčkly dolů. Tak jsem zkusil povolit šroubky u šipek i utáhnout nic nepomáha i když mam kryt dole tak to dělá nevíte co s tím ?? Nebo jestli existuje nějakej program na vycentrování tlačítek ?? DIk moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 chyba je spis v analogu :DD dotahni si ho... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 no tak potřebuju novej analog protože se mi pokazila pružinka v nim, ale o to nejde když sundam tu podložku pod displejem prilozim analog na ty kontakty na základní desku tak to přestane ale když to složím cely utáhnu na max tak to zas blbne jako kdyby se ty kontakty k sobe nepripojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaTaaa Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 mel sem stejny problem za 1) poradne si utahni vsechny sroubky (nebo zkus mit u analogu sroubky trochu povoleny-me to ale nepomohlo) pokud ani to nepomuze tak: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007070026 plugin kerej nastavuje sensitivitu joysticku - vzdy kdyz zapnes hru tak akorat podrzis NOTU + R a nastavis sensitivitu na 400% (nebo podle toho jak to bude nej) a je to a pokud ani toto nepomuze tak psp vyhod z okna .... jo a jeste co mas s pruzinkou v tom analogu? taky se mi radoby pokazila ale je celkem snadny to spravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 no ja tu pružinku mam poničenou tak se ten analog zadrhává a nevrací se z5 tak zkusím ten plugin ten jsem měl ale nevěděl jsem jak na něj ale dik za radu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 kdyz mrknes na aukro tak tam se da sehnat novej analog na psp za 99,- kc plus postovny .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 kdyz mrknes na aukro tak tam se da sehnat novej analog na psp za 99,- kc plus postovny .) to uz bych ho raci koupil od nekoho tady na foru... je tu plno lidi co to prodava... Staci jen hledat.. a pak se domluvit at to posle jen v obalce a previst penize na ucet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.